Muntatge de fotos de primer pla de Rosa Benito somrient i, al costat, imatges d'ella al programa 'Xente Marabillosa' de la televisió gallega
TELEVISIÓ

Les imatges de Rosa Benito en la nova feina a Galícia després del veto a Telecinco

Rosa Benito ha sabut tornar a fer-se un lloc a la pantalla petita després de ser apartada de Telecinco

Rosa Benito va veure com Telecinco l'apartava de la graella després d'anys en plantilla. L'exdona d'Amador Mohedano va esdevenir col·laboradora habitual de diferents formats de la cadena ja desapareguts. Ara, la guanyadora de Supervivientes 2011, tot i que està al marge del focus mediàtic, ha tornat a la pantalla petita lluny d'aquella que va ser casa seva durant anys.

Benito està ara il·lusionada amb un projecte que l'ha portat a terres gallegues. La cunyada de Rocío Jurado ha fitxat per l'espai Xente Marabillosa. Un desafiament que hi ha provocat una emoció i expectació que la mouen a explorar territoris nous en la seva faceta professional

Muntatge de fotos de Rosa Benito al programa 'Xente Marabillosa' de la televisió gallega; on apareix somrient i vestida amb un vestit vermell
Rosa Benito s'estrena a la televisió gallega | Instagram, @rosapepioficial, e-noticies.cat

Rosa Benito ha aparegut a la televisió gallega en un programa de màxima audiència

Va ser ahir dimecres quan, de la mà de la presentadora Lucía Rodríguez, la tertuliana ho va donar tot en un espai dedicat a la gent gran. Un format que va aconseguir el premi Iris de l'Acadèmia de Televisió al millor programa autonòmic. A més, és líder absolut d'audiència al prime time del dimecres a Galícia.

No és la primera vegada que Rosa intervé en un espai com aquest. Precisament fa un any la mare de Rosario Mohedano era la convidada estrella de la versió canària de Gente Maravillosa. Aleshores, Eloísa González, conductora de l'espai, la presentava amb un joc de paraules: “Un aplaudiment com una onada de gran per a Rosa Benito”.

Rosa Benito asseguda al plató del programa 'Xente Marabillosa' de la televisió gallega; ella porta un vestit vermell i apareix amb rostre seriós
L'ex d'Amador Mohedano s'ha mostrat il·lusionada amb la seva nova aparició a la pantalla petita | CRTVG

Una ocasió en què Rosa no va ocultar la seva il·lusió i emoció. “Que bons són els canvis…”, escrivia a les xarxes socials al costat d'un vídeo del programa. Benito va comptar, a més, amb el suport dels seus seguidors, que la qualificaven de “meravellosa”.

Rosa ha volgut repetir aquesta experiència i és per això que s'ha convertit en la padrina d'aquest primer programa de l'any de la televisió gallega. Apartada de Telecinco des de fa uns quants mesos, la televisiva ha vist com el seu exmarit, Amador Mohedano, ja no està vetat per Mediaset.

De fet, ahir mateix la cadena de Fuencarral es feia ressò de la darrera informació relacionada amb el germà de Rocío Jurado. Pel que sembla, Amador podria perdre la finca on viu i que va heretar de Rocío Jurado. El motiu no seria altre que un deute que li reclama Hisenda i que puja a 247.000 euros.

Rosa ha vist com el seu ex, Amador Mohedano, ja no està vetat a Telecinco

El programa TardeAR aportava més dades sobre aquesta notícia. El periodista Pepe del Real explicava que havia contactat amb el protagonista, que li va explicar que cobra una pensió de 850 euros. "Ha parlat amb un inspector d'Hisenda i es reuniran per buscar una solució", admetia del Real.

Paloma Barrientos, al mateix programa de Telecinco, reconeixia que també havia parlat amb Mohedano. Segons la col·laboradora, el germà de Rocío Jurado està “aclaparat” però també “convençut que es resoldrà”. Un assumpte delicat que el programa d'Ana Rosa Quintana no ha volgut deixar de tractar demostrant que Amador és un nom del qual es pot parlar a la cadena.

Una de les últimes vegades que Rosa Benito va aparèixer a Telecinco va ser el 2022 a l'espai Déjate querer que presentava Toñi Moreno. Aleshores, la col·laboradora televisiva escenificava una reconciliació amb el seu exmarit, Amador Mohedano, amb petó als llavis inclòs. Una estratègia que va ocupar titulars, però que no va convèncer ningú.