Muntatge d'Helena García Meleroo seria amb un jersei taronja, dues persones abraçades desenfocades i un emoji de sorpresa

TELEVISIÓ

Helena García-Melero destapa la veritat sobre dos concursants d'‘Eufòria’ de TV3

Helena García-Melero comenta la bonica amistat que estan forjant dos dels participants a ‘Eufòria’, el programa de TV3

L'amor sempre triomfa en totes les seves versions. La veritat és que hi ha múltiples tipus d'amor i, l'amistat, n'és un. Així ho han demostrat dos concursants d'Eufòria.

Es tracta de la Maria i el Lluís, dos participants del programa Eufòria de TV3 que, tot i que l'audiència sospitava que hi havia cert sentiment romàntic, la veritat és que són dos bons amics.

I és que després d'un assaig de la concursant que va deixar tothom amb el cor en un puny, els rumors no van trigar a arribar. Però va ser a Tot es Mou on van aclarir quin tipus de relació els uneix i van aclarir qualsevol dubte. En aquest sentit, al programa d'Helena García-Melero es va destapar la veritat: no són parella.

Pla mig d'Helena García Melero
Helena García-Melero va descobrir que no són parella | TV3

Helena García-Melero explica què hi ha darrere de la seva relació

I és que sembla que tots dos concursants tenen una relació de 10, però només com a bons amics. El productor musical Jordi Cubino ha explicat a Helena García-Melero que ha pogut parlar amb tots dos. I sempre li han donat la mateixa versió.

Així que sembla que la passió de l'assaig de la Maria no era res més que un huracà de confiança. Encara que a certa part de l'audiència li agradaria que la parella forgés una relació romàntica, la veritat és que ella ja té parella. Segons Cubino, la Maria està enamorada fora del concurs i el seu feeling amb el Lluís no és més que part del programa.

No pensen el mateix a les xarxes socials, ja que després de veure la seva actuació molts van afirmar que allà hi ha alguna cosa més que una bonica amistat. No obstant això, al programa d'Helena García-Melero va quedar clar que res més lluny de la realitat.

Així que, a partir d'ara, els fans d'Eufòria han de mirar la parella amb altres ulls. Tot i això, mai se sap si, finalment, aquesta connexió podria acabar en alguna cosa més en un futur.

De moment, tots dos lluiten per complir el seu somni. Seguir al programa i poder dedicar-se en un futur a allò que de veritat els apassiona: la música.

➡️ Televisió

Més notícies: