Muntatge en primer pla amb Marta Flich, Ana María Aldón i el seu xicot Eladio a 'GH Dúo'
TELEVISIÓ

L'error de Marta Flich que assenyala Eladio i emociona l'Ana María Aldón

Marta Flich ha comès un error en esmentar la presència d'Eladio, Novio d'Ana María Aldón, abans d'hora

La nova edició de GH Dúo ha començat amb magnificència, i és que l'Ana María Aldón s'ha emportat la sorpresa de la seva vida. Tot i això, Marta Flich ha comès un error que gairebé fa malbé aquest moment tan especial, i és que ha destapat la presència d'Eladio abans d'hora.

I no només això, sinó que s'ha arribat a confudir davant la presència d'Ismael Beiro, el mític guanyador de la primera edició de Gran Hermano. Així, després que el concursant entrés a la casa, Marta s'ha confós i li ha dit Eladio per error, avançant la gran entrada en escena del novio d'Aldón.

Una cosa molt curiosa, ja que sembla que la presentadora no el coneix, quan realment és història del reality des de principis dels 2000.

Captura d'Ana María Aldón molt emocionada a 'GH Duo'
Ana María Aldón, molt emocionada amb la seva entrada a 'GH Dúo' | Mediaset

A continuació, Ana María Aldón ha aparegut en pantalla i s'ha mostrat molt emocionada per poder participar en el reality per excel·lència en la història de Telecinco.

Ha estat llavors quan Flich li ha anunciat que rebria la visita d'algú molt especial, i just quan ella s'esperava l'arribada del que serà el seu company a GH Duo, s'ha trobat amb el seu xicot.

Ana María Aldón rep la visita del seu xicot Eladio

Alguna cosa, davant del que no donava crèdit. I és que ha saltat immediatament als braços d'Eladio, incapaç de creure's que fos present.

“Però què fas aquí carinyo?”, li ha preguntat al·lucinada, sense parar d'abraçar-lo ni de donar-li petons. I era aleshores quan Eladio li explicava el motiu pel qual s'havia presentat al programa.

I era ni més ni menys que per desitjar-li el millor, encara que lamentablement ell no es convertirà en concursant oficial del reality, tal com ella esperava.

Captura d'Ana María Aldón besant-se amb el seu xicot Eladio a 'GH Dúo'
Ana María Aldón ha rebut la visita del seu xicot Eladio a 'GH Dúo' | Mediaset

“Vull que s'ho passi bé, és una supermare, superparella i vull que ho gaudeixi”, li ha dit. I, de la mateixa manera, l'empresari ha confessat perquè no se sent preparat per entrar al reality.

“Jo no serveixo per a això”, assegurava Eladio sobre el principal motiu pel qual no entra GH Dú . Tot i això, Ana María Aldón s'ha fos amb la seva visita.

I, és més, ha demanat fins i tot tenir una hora sense càmeres amb ell, mostrant una passió i un afecte que no vam veure mai durant la seva relació amb Ortega Cano.