Muntatge amb Edurne en primer pla amb una imatge del seu casament amb David de Gea

TELEVISIÓ

Edurne fa front a la crisi amb David de Gea recordant el casament a 'El Hormiguero'

Edurne ha recordat alguns dels moments més impactants del casament amb David de Gea a 'El Hormiguero'

Edurne ha estat la convidada d'aquesta nit a El Hormiguero, on l'artista s'ha sincerat sobre alguns dels aspectes més privats de la seva vida.

Al mig d'una suposada crisi amb el David de Gea, que està ressonant amb força aquestes últimes setmanes, l'Edurne ha volgut recordar el seu casament.

De fet, s'ha arribat a comentar fins i tot que la parella ja estava fent vides per separat, tot i que recentment presumien d'un viatge a les Bahames amb què han calmat les aigües.

Captura d'Edurne a 'El Hormiguero'
Edurne recorda el seu casament a 'El Hormiguero' | Antena 3

Una celebració molt íntima, amb només 80 convidats, i en què no van faltar els jocs i la diversió. "La meva intenció era casar-me una vegada a la vida", li ha explicat l'Edurne al Pablo Motos.

Just per això, l'artista ha explicat que tenia molt clar "que la celebració seria gran i que havia de representar els nuvis".

"Està molt bé la cerimònia, còctel, i la resta, però després volia una sorpresa inoblidable. Va ser com una gimcana de coses. I a les postres, els vaig segrestar. Els vaig ficar en furgonetes…", ha relatat, deixant Motos sense paraules.

De la mateixa manera, ha explicat que només van tenir 80 convidats perquè volien un casament en 'petit comitè'. A més, l'Edurne no estava sola, sinó que va comptar amb uns 20 segrestadors que la van ajudar.

Edurne recorda el casament amb David de Gea a El Hormiguero

Així, a l'hora d'arribar a les postres, aconseguia agafar-los tots per sorpresa. "Soc molt juganera, m'agraden els 'scape room' i volia que la gent s'ho passés bé".

A més a més, sembla que l'Edurne i el David de Gea també van comptar amb una autèntica festa d'escuma. I és que la parella va bolcar totes les seves il·lusions el dia més especial de la seva vida.

Edurne amb David de Gea el dia del seu casament
Edurne planta cara a la seva suposada crisi amb David de Gea | GTRES

"Totes les il·lusions que tenia les vaig posar al meu casament", ha confessat emocionada. I, sens dubte, la cantant va complir el seu objectiu.

D'altra banda, l'Edurne també ha volgut parlar de la seva nena, la petita Yanay, que ha esdevingut l'alegria de la seva vida.

"Ha fet 3 anys, ara el 3 de març, i està per menjar-se-la", ha explicat sobre la petita. "Parla molt, té molta personalitat. Està a la fase de preguntar-ho tot, el per què i dels adhesius".

➡️ Televisió

Més notícies: