Pablo Motos somrient al plató de 'El Hormiguero'
TELEVISIÓ

El dard de Pablo Motos als seus caps d'Antena 3 en ple directe d''El Hormiguero'

Pablo Motos ha estat força sincer


Pablo Motos s'ha sincerat una nit més a El Hormiguero amb la seva audiència, i és que ha aprofitat la visita de Belén Cuesta i Ricardo Gómez al programa per parlar sobre els seus caps d'Antena 3.

Ha estat gràcies a un joc quan Pablo ha reconegut que li faria por que els seus caps volguessin de sobte ser els seus millors amics. És a dir, que li començaran a enviar missatges i proposar-li quedar fora d'hora.

Una cosa davant del que els seus convidats l'han enxampat. "Mira com ajup el cap", ha apuntat divertit Ricardo. Mentre que Motos s'ha limitat a dir que en realitat els seus caps “són bona gent”.

El Formiguer

De la mateixa manera, els companys de Pablo Motos també han revelat en alguna altra ocasió com és el presentador darrere de càmeres.

Cal recordar que Motos és el que dirigeix el programa i també la productora que ha llançat a la fama El Hormiguero. "Li agrada menjar amb tots cada dilluns. Així, podem explicar-nos les coses fora de la feina i mantenir l'amistat", revelava Juan Ibáñez respecte a la forta unió que hi ha entre ells.

Pablo Motos presentant El Hormiguero

Pablo Motos parla sobre els caps d'Antena 3

De la mateixa manera, també explicava que Pablo Motos gairebé no perd els nervis i sol mantenir un to de cordialitat en tot moment, com si parlés amb uns amics.

D'altra banda, Pablo sol deixar la seva vida privada de banda, encara que hi ha vegades en què decideix sincerar-se amb la seva audiència. Així, fa poc confessava per primer cop com havia gestionat el divorci.

"Quan em vaig separar, el primer que vaig sentir, sense embuts, va ser una sensació d'alliberament. Em vaig treure un pes de sobre", explicava fa uns dies. "També sents força culpabilitat", afegia sobre això.

De moment, l'èxit que ha aconseguit Pablo Motos sembla imparable, i és que des de la mateixa Antena 3 asseguren que s'ha convertit en "l'exemple perfecte del millor entreteniment".

El Hormiguero és un espai que "s'ha convertit en una cita diària ineludible per a milions d'espectadors, pel qual passen les personalitats més rellevants de la societat i que conquereix tota mena de públics tant a la televisió com a les xarxes socials".

➡️ Televisió

Més notícies: