Muntatge de fotos de primer pla de Pablo Motos amb rostre seriós i, al costat, la silueta de Catalunya
TELEVISIÓ

Alguna cosa passa amb Pablo Motos a Catalunya, i no és bo per a Antena 3

Pablo Motos, el presentador d'Antena 3, no acaba de conquerir l'audiència catalana amb el format ‘El Hormiguero’

Pablo Motos cada nit, o gairebé totes, confirma els seus rècords d'audiència. Tot i el pas dels anys, l'èxit del popular periodista sembla no tenir fi. O sí, depèn des d'on es miri.

Un exemple és l'audiència que aconsegueix a Catalunya que, de moment, sembla que no és tan aclaparadora. I així ho evidencien les xifres d'audiència de la passada nit. El Hormiguero va conquistar tan sols un 6,5% de l'audiència catalana.

Pablo Motos registra xifres molt dispars a Espanya i Catalunya

Tot i això, el percentatge va pujar fins al 15,1% al conjunt d'Espanya. Amb aquestes xifres tan dispars, és clar que passa alguna cosa. Motos i Catalunya semblen no ser del tot compatibles o, com a mínim, no es mostren gaire interès. El programa d'Antena 3 s'esforça per continuar portant cada nit famosos de renom.

Coneguts, populars i molt aclamats pel públic en general. Però és un públic que, a simple vista es veu, no és afí al de la majoria dels catalans. És clar que això no és una bona notícia per a Antena 3.

Així que, si la cadena vol conquerir el públic català, haurà d'analitzar què passa. I, si ho creu necessari, replantejar-se part del programa i del contingut.

Del popular Saiko a la televisiva Chanel

Pablo Motos va arrencar la setmana amb la visita del cantant Saiko. El jove granadí va lluir el seu peculiar del sentit de l'humor i va analitzar el millor any de la seva carrera. L'espontaneïtat de Saiko va fer que el públic passés un moment distès.

El programa obrirà aquest dimarts les portes a Chanel. La que va quedar segona al festival d'Eurovisió representant Espanya ha tret disc. Caldrà esperar aquesta nit per saber tot el que amaga i què té preparat per als seus fans.

L'audiència catalana es reparteix en diversos programes

El programa Aruse@s de la Sexta continua sent un líder indiscutible a la franja matinal amb un 18,9% de l'audiència. Els Matins de TV3 empata amb el programa d'èxit d'Alfons Arús.

A la taula, segueixen programes com el telenotícies del migdia (TN Migdia) o la sèrie Això no és Suècia. El programa d'Andreu Buenafuente, Vosaltres Mateixos, va aconseguir el 15,8% dels espectadors.

Finalment, el Tot és mou d'Helena Garcia Melero es va quedar amb el 10,1% de l'audiència i Al rojo vivo, amb el 8,9%.