Muntatge de Pep Antón Muñoz
TELEVISIÓ

El canvi de Pep Anton Muñoz, Peris a 'El cor de la ciutat', que ara té gairebé 70 anys

Amb l'estrena del podcast de la periodista Xantal Llavina, 'Ho he superat', Pep Anton Muñoz tornava a posar-se davant els focus per explicar què va passar després de recuperar la veu

Amb l'estrena del podcast de la periodista Xantal Llavina, Ho he superat , una de les cares que més van cridar l'atenció va ser la de l'actor Pep Anton Muñoz.

I és que l'intèrpret del mític Peris d'El cor de la ciutat tornava a posar-se davant dels focus per explicar què havia passat després de recuperar la veu.

Pep Anton Muñoz, una carrera d'èxit aturada per obligació

Nascut el 5 d'agost del 1956, la carrera de Pep Anton Muñoz ha estat molt reeixida. L'actor català va començar la seva carrera als anys 70 actuant a diferents teatres de la seva Barcelona natal.

A partir dels anys 90, Pep Anton va començar a aparèixer a les sèries de TV3. Des de l'any 2000 fins al 2009, Pep Anton Muñoz va interpretar en Pere Peris, un dels protagonistes d'El cor de la ciutat.

Pep Antón Muñoz, interpretant Pere Peris a El cor de la ciutat

Després d'El cor de la ciutat, Pep Anton Muñoz va saltar de TV3 a Antena 3, on durant dos anys va interpretar Horacio Ayala a Gran Hotel. Després d'aquest èxit el van seguir diverses sèries com Isabel (TVE), Seis Hermanas (TVE) o La Riera (TV3).

No obstant això, Muñoz sempre va compaginar les seves aparicions a la televisió amb el teatre. Tant és així que durant el musical Company al Teatre Lliure de Barcelona, Pep Anton es va adonar que alguna cosa no anava bé quan no aconseguia una nota concreta.

Després de diverses revisions, on els metges no sabien què li passava a l'actor, Pep Anton Muñoz va ser diagnosticat amb un càncer a les cordes vocals. Aquesta malaltia va fer que l'actor, que també treballava com a actor de doblatge, perdés la veu durant sis mesos.

Pep Antón Muñoz i Xantal Llavina al podcast Ho he superat

En la seva entrevista amb Xantal Llavina, Pep Anton explica que el seu metge li va assegurar que no es moriria de la malaltia, encara que això no era el que més preocupava l'actor. “Si no recuperava la meva veu, és com si la perdés. És el meu instrument de treball”, explicava.

Tot i això, malgrat la notícia de la seva possible pèrdua de veu, Pep Anton Muñoz va decidir reconduir la seva vida i, “si la seva veu no tornava”, dedicar-se a treballs de producció.

Per sort, Pep Anton Muñoz va poder recuperar la veu i continuar treballant posant-li la veu en català a grans actors com Hugh Grant, Kevin Spacey o Steve Buscemi.

➡️ Televisió

Més notícies: