Captura d'Ana Obregón amb Miguel Bosé a la sèrie 'Bosé' de Telecinco
TELEVISIÓ

L'audiència de ‘Bosé’, contundent amb l'aparició d'Ana Obregón al segon capítol

Ana Obregón va mantenir una relació amb Miguel Bosé a finals dels 70

Ana Obregón ha fet la seva aparició estel·lar al segon capítol de la sèrie Bosé, recordant el romanç que l'actriu i Miguel Bosé van mantenir a finals dels 70.

Una tendra Anita arriba a la finca La Virgen a Jaén acompanyada pel seu xicot, on coneixerà el seu sogre, Luis Miguel Dominguín.

Tot i això, i lamentablement per a ella, acaben vivint un moment d'allò més tens i incòmode que la fa plorar.

Obregón admet quina és la seva veritable passió, que és ni més ni menys que estudiar biologia. “M'agradaria treballar en algun laboratori, però depèn de les oportunitats que em sorgeixin a les pràctiques”, confessa al pare de Miguel Bosé.

Primer pla de l'actriu Raquel Salamanca somrient en el seu paper d'Ana Obregón a la sèrie 'Bosé'
Ana Obregón va mantenir un romanç amb Miguel Bosé a finals dels 70 | Telecinco

Cal recordar que per a Anita aquest era el seu primer amor, quan amb prou feines tenia 18 o 19 anyets. I ràpidament es van convertir en la parella més buscada del moment.

De fet, Ana confessa que també li van oferir “alguna oferta d'actriu i model”. I era allà quan Luis Miguel Dominguín es passava de la ratlla amb la xicota del seu fill.

“Pots venir a investigar el que vulguis i quan vulguis. No cal que estigui el Miguel, tu em truques a mi i et quedes aquí el temps que faci falta”, li diu a la sèrie.

Bosé recrea el romanç entre Ana Obregón i Miguel Bosé

Un comentari que fa sentir molt incòmoda Obregón, que acaba plorant. I, quan Miguel Bosé se la troba tan afectada, no dubta a demanar explicacions al seu pare.

“Què has fet? No m'ho ha volgut explicar, però està plorant, ara mateix vas i li demanes perdó”, li adiverteix a Luis Miguel.

Però, una vegada més, el torero mostra al seu fill una faceta freda i distant. “Un torero no demana mai perdó, però anem que si he de demanar-li disculpes li demano i punt”, sentencia contundent.

Captura d'Ana Obregón i Luis Miguel Dominguín conversant a la sèrie 'Bosé'
Ana Obregón va viure una incòmode trobada amb el sogre Luis Miguel Dominguín | Telecinco

Aquesta aparició d'Ana Obregón a la biopic de Miguel Bosé no ha estat indiferent per als espectadors, que no han dubtat a deixar clara la seva opinió sobre això.

De fet, critiquen la personalitat tan innocent i infantil que mostra i que consideren que continua tenint avui dia.

“Ja surt Anita la fantàstica. Pobre, han passat els anys i segueix al seu món… estudiant biologia”, comenten. “Anita veu que Bosé es fica al llit amb Nacho. I es queda tan ampla. Pobreta. De ximpleta cap avall”, prossegueixen les crítiques.

“Sembla la mateixa innocent que fa dècades. Ella al seu món de fantasia. Hi ha gent que mai madura”, consideren.