Captura de 'Supervivientes 2024' amb Ángel Cristo parlant a la palapa

TELEVISIÓ

Ángel Cristo repta a l'organització de 'Supervivientes' en el pitjor moment

Ángel Cristo s'ha negat a fer la prova de les banderes, plantant-se contra l'organització de 'Supervivientes'

Ángel Cristo s'ha convertit en un dels concursants més polèmics d'aquesta nova edició de Supervivientes, i és que més enllà de les baralles que ha protagonitzat, també s'ha rebel·lat contra l'organització del reality.

Així, durant la prova de les banderes, en què els concursants s'han d'enfrontar de dos en dos dins un quadrilàter, Cristo s'ha negat del tot a participar.

Una cosa davant el que el Carlos Sobera no ha dubtat a demanar-li explicacions. I era aquí quan Cristo s'ha plantat, reptant clarament a l'organització del programa i responent de mala manera al presentador.

Captura d'Àngel Crist discutint a 'Supervivientes'
Ángel Cristo, protagonista de totes les polèmiques a 'Supervivientes' | Telecinco

Segons el fill de la Bárbara Rey, una malaltia que pateix des de fa anys li impedeix participar-hi, ja que suposa fer un gran esforç en haver d'estirar una corda a la qual estàs lligat amb el teu contrincant.

"Veient les estrebades que reps a la lumbar, jo tinc una malaltia i he decidit que no faré aquesta prova. Ja m'he tret l'arnès i no ho faré", li ha comunicat a Sobera sense objeccions.

Una reacció que no ha agradat gens ni al presentador ni a la resta dels seus companys, que ho estan passant realment malament. A més, a això cal sumar que ja compten amb dues baixes. I és que la Zayra Gutiérrez no ha pogut participar en presentar uns forts dolors a l'esquena.

Ángel Cristo es rebel·la contra l'organització de Supervivientes

Mentre que, per la seva banda, l'Arantxa del Sol sí que hi ha participat, però patia una forta estrebada a la cama que li ha impedit seguir endavant.

Just per això, l'actitud de l'Ángel Cristo ha obligat al Carlos Sobera a anar-se'n a publicitat després d'una tensa topada amb el concursant.

"Ja saps que Supervivientes és un concurs en què les proves físiques són altament exigents. M'imagino que sabies abans de venir que t'hauries d'enfrontar a això, o no ho sabies?", li ha deixat anar en un cop rotund.

Captura de Carlos Sobera connectant en directe amb els concursants de 'Supervivientes'
Carlos Sobera s'encara amb Ángel Cristo durant la prova | Telecinco

Tot i això, l'Ángel no estava disposat a donar el seu braç a tòrcer. "En directe, veient la fuetada que reps al maluc, et dic que no ho faré", ha insistit.

"Acabo de dir que no ho faré, ja està", ha sentenciat contundent. "Tinc l'esquena soldada a les lumbars, em sap greu, demano perdó per l'audiència", concloïa.

➡️ Televisió

Més notícies: