Muntatge fotogràfic entre una imatge d'Alfons Arús i Ariadna Oltra
TELEVISIÓ

Alfonso Arús i 'Aruseros' deixen Ariadna Oltra a la corda fluixa

Les audiències d'aquest dimarts, 21 de novembre, van deixar entreveure que TV3 ja no té el matinal més seguit de Catalunya

Alfonso Arús i el seu 'Aruseros' van tornar a arrasar a Catalunya. El programa matinal de la Sexta va tornar a irrompre amb força al territori català, deixant en segon pla el matinal de TV3.

La realitat és que Alfonso Arús va aconseguir una quota espectacular. Segons ha indicat Rocco Steinhäuser, va obtenir una quota d'un 25,8% i 94.000 espectadors. Aquestes xifres el van situar com l'espai més vist ahir, dimarts 21 de novembre. Unes xifres que van deixar Ariadna Oltra molt tocada.

Ariadna Oltra no aconsegueix ser el matinal més vist

Ariadna Oltra només va aconseguir la meitat de l'audiència d'Alfonso Arús. El matinal de la corpo, 'Els Matins', va registrar només un 12,7% de quota. Unes xifres que es tradueixen en 42.000 espectadors.

De fet, tal com indiquen les xifres, 'Aruseros' no només va aconseguir guanyar 'Els Matins', sinó superar Ariadna Oltra amb més del doble d'audiència. Així mateix, les dades demostren que, o Ariadna Oltra va tenir un mal dia, o que la cos ja no té el matinal més seguit de Catalunya.

D'aquesta manera, l'espai d'Alfonso Arús va aconseguir convertir-se en el líder matinal, malgrat que la cadena fos la quarta més vista aquest dimarts a Catalunya.

Ariadna Oltra no ho aconsegueix, però els 'TN' remunten

Tot i les xifres que va registrar Ariadna Oltra, la corpo va tornar a ser la cadena més vista a Catalunya aquest dimarts. Els "salvadors" de la jornada van ser els 'TN', el 'Cuines', l''Està Passant' i 'Nits Sense Ficció'.

Gràcies al fet que aquests programes van ser líders a les seves franges, TV3 va aconseguir ser la cadena de televisió més vista al territori català   amb un 15,8% de quota. Per sota de la corpo va quedar Antena 3 (8,6%), La 1 (7,8%), la Sexta (7,6%), i Telecinco (6,8%).

Així mateix, les dades proporcionades per elmondelatele.cat indiquen que TV3 va liderar dimarts a 7,2 punts d' Antena 3 (la segona més vista), malgrat que Ariadna Oltra no arrenqués amb bon peu la jornada.

➡️ Televisió

Més notícies: