Muntatge d'Agustín Etienne i Jesús Vázquez amb fotograma de 'Bailando con las estrellas' de fons
TELEVISIÓ

Agustín Etienne té un nou negoci a Telecinco relacionat amb Jesús Vázquez

Agustín Etienne torna a tenir relació amb Telecinco de la mà, aquesta vegada, del presentador Jesús Vázquez

Agustín Etienne va ocupar diversos titulars el mes de novembre passat quan es va comentar que la seva relació amb Olga Moreno podria haver acabat. El representant va deixar de seguir a les xarxes aquella que va ser la seva xicota i va esborrar totes les imatges en què apareixia amb ella.

Ara, quan sembla que la seva relació continua endavant, l'argentí torna a ser present a Telecinco amb un assumpte que té a veure amb el presentador Jesús Vázquez.

Agustín Etienne ha començat l'any de la millor manera possible. La seva relació amb la guanyadora de Supervivientes 2021 tira endavant i, a més, suma èxits laborals. El nou programa de TelecincoBailando con las estrellas comptarà amb la presència d'una de les seves representades, de la feina de la qual s'emportarà un 20 %.

El xicot d'Olga Moreno continua vinculat a Telecinco amb el nou espai de Jesús Vázquez

Es tracta de la cantant María Isabel, la que va ser guanyadora d'Eurovisió Júnior 2004 participarà en el nou espai de ball. La de Huelva s'enfrontarà amb unes altres figures populars, com ara la parella de Paula Echevarría, Miguel Torres, o la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada.

L'espai que s'encarregarà de conduir Jesús Vázquez comptarà també, entre altres, amb l'estilista Josie, la Miss Univers Espanya Athenea Pérez o la dissenyadora Elena Tablada.

María Isabel, que es va fer molt popular fa gairebé 20 anys amb el tema Antes muerta que sencilla, ha explicat que per a ella el ball és gairebé com una teràpia. “Serà una experiència increïble, perquè el ball em fa oblidar, perdre'm i sé que aquesta experiència serà el màxim. Arribo per gaudir, per passar-m'ho bé, viure l'experiència al màxim i fer-ho bé, que soc molt exigent”, apunta.

Des de la pàgina d'Instagram del grup Mediaset s'anunciava la presència de la cantant al nou programa. "María Isabel és la novena concursant confirmada de Bailando con las Estrellas. La que va tocar el cel a Eurovisió Júnior 2004 vol tornar a fer-ho, aquesta vegada, a la pista de ball", es pot llegir al costat d'una imatge de l'artista.

Muntatge de fotos de primer pla d'Agustín Etienne i Olga Moreno somrients tots dos
Agustín Etienne, parella d'Olga Moreno, compta amb la presència d'un dels seus representats a Telecinco | e-noticies.cat

Agustín Etienne, el seu representant, ha aconseguit portar la noia a l'espai que començarà a emetre's el pròxim dissabte 13 de gener. Una estrena que Telecinco ha anunciat amb magnificència i que suposa també el retorn a televisió de la supermodel internacional Valeria Mazza.

La italiana acompanyarà Jesús Vázquez en aquest format en què un grup de famosos aprendrà, perfeccionarà i posarà en escena cada setmana diferents modalitats de balls de saló.

Agustín Etienne continua present a la cadena on va cobrar notorietat la seva parella

Una divertida i emocionant contesa amb què Mediaset España buscarà millorar les dades d'audiència la nit dels dissabtes. La competició tindrà lloc en un plató de grans dimensions l'escenografia del qual recordarà el teatre barrejat amb l'estètica de les grans sales de ball.

Telecinco ha aconseguit reunir un càsting prou atractiu per atreure el públic i prendre el relleu de Got Talent. De fet, Televisión Española ha decidit contraatacar i fer-li la competència. L'ens públic ha anunciat que està preparant un espai que porta per títol Baila como puedas.

Un programa que, si bé al principi es va pensar que era la tornada de ¡Mira quién baila!, finalment va donar a entendre que es tractava d'un format nou. Serà Anne Igartiburu qui es posi al capdavant de l'espai on qui sap si Agustín Etienne comptarà amb la presència d'algun dels seus representats.