Muntatge amb Hans Arús somrient a Aruser@s, amb el bombo de la Loteria de Nadal i unes exclamacions

L'advertència Hans Arús a 'Aruser@s' sobre 'El Gordo' de la Loteria de Nadal

Hans Arús ha donat un detall que no s'ha de passar per alt

Hans Arús, el petit de la família d'Aruser@s, es va incorporar com a col·laborador del programa el mes d'abril passat. Des de llavors el jove s'encarrega d'una secció on tracten els temes més comentats a les xarxes socials així com el més buscat a Google. Va ser durant l'emissió d'ahir quan el fill d'Alfonso Arús donava un avís important sobre el número de la Loteria de Nadal.

Queda poc perquè arribi desembre i són molts els espanyols els que confien que 'El Gordo' truqui a la porta. Com altres anys per aquestes dates, algunes persones aventuren quin serà el número premiat. Des d'Aruser@s s'han fet ressò d'algunes de les prediccions per si de cas algun d'ells tingués raó.

Hans Arús avança alguna cosa sobre el número guanyador de la Loteria de Nadal

Hans Arús compartia el testimoni d'un home que havia somiat que un amic seu li donava un paper amb alguna cosa escrita. Pel que sembla, les xifres serien les corresponents al número 73920. El jove col·laborador, després de sentir les paraules del visionari, no ocultava la seva opinió: "A mi em sembla una mica pobre que el número acabi en 0", deia Hans.

Un moment en què al plató els col·laboradors comentaven quantes butlletes portaven i si alguna tenia la terminació en 0. Precisament Angie Cárdenas, la dona d'Alfonso Arús, apuntava que uns dies enrere havia escollit justament aquest número.

A continuació, el programa de laSexta continuava buscant més pistes que els acostessin a la xifra que els nens de Sant Ildefons cantaran el pròxim 22 de desembre. El presentador comentava que, segons la Intel·ligència Artificial, el número premiat seria el 03695. “És a dir, Hans, que el 0 va al davant”, deia Arús al seu fill.

El jove, mirant a càmera, mostrava el seu dubte sobre qui fer cas. "No sé qui hem de fer cas, si a un visionari que ho ha somiat o la intel·ligència artificial", explicava. Unes paraules amb què deixaven clar el seu escepticisme cap a aquest tipus de prediccions.

Tatiana Arús, germana de Hans, informava que el número en qüestió es trobava a la venda en una administració a Còrdova. "Ha estat una autèntica bogeria, en qüestió de minuts s'ha esgotat", apuntava. Angie suggeria que seria bona idea guardar totes aquestes prediccions per a, una vegada hagi passat el sorteig, comprovar qui tenia raó.

Captura d''Aruser@s' amb Hans Arús de perfil amb una samarreta negra
Hans Arús s'ha referit a la seva secció a 'Aruser@s' a la Loteria de Nadal | Atresmedia

Més enllà de càbales i prediccions, els espanyols també tenen per costum fer coincidir el número de la loteria amb la data de la boda. Així i tot, segons deixaven clar a Aruser@s, n'hi ha que després de proclamar-se guanyadors del primer premi trenquen a continuació amb la seva parella.

El fill d'Alfonso Arús ha estat el darrer membre de la família a incorporar-se a Aruser@s

Hans Arús, de 23 anys, és llicenciat en Periodisme i feia un temps que era darrere de la càmera treballant en la redacció del format d'entreteniment. Des d'abril s'encarrega a Aruser@s de donar pas a les notícies més curioses, els desafiaments de moda més comentats i els vídeos més divertits.

Alfonso Arús a Aruser@s de laSexta amb el seu equip de col·laboradors com Angie Cárdenas, Hans Arús i Patricia Benitez
El fill d'Alfonso Arús es va incorporar al programa fa uns quants mesos | Atresmedia

El benjamí de la família Arús, a més, ha introduït un altre ingredient al programa. I és que el jove explica de vegades anècdotes que ha viscut amb els seus pares i germans, cosa que dona peu després a tota mena de comentaris. Encara que de vegades és el mateix Hans qui ha de donar explicacions, com ara quan el seu pare, en directe, va deixar caure que no se'n va de casa "ni amb aigua calenta".