Muntatge de primer pla amb Cristina Alcázar i el plató de 'Pasapalabra'
TELEVISIÓ

L'actriu d''Amar es para siempre' que ha fet referència a la sèrie a 'Pasapalabra'

Cristina Alcázar, actriu d''Amar es para siempre', ha passat una bona estona a 'Pasapalabra', on ha fet una divertida picada d'ullet a la sèrie

Cristina Alcázar, l'actriu d'Amar es para siempre que dona vida a Silvia Aparicio a la sèrie d'Antena 3, ha tornat a Pasapalabra per divertir-se i passar una bona estona.

Encara que el més cridaner ha estat la picada d'ullet que Cristina ha tingut amb l'estimada ficció que aviat arribarà al final. Molt divertida gairebé des del principi, l'actriu ha optat per saludar Roberto Leal amb la cama. A més, assegurava que estava molt tranquil·la i amb ganes de ballar 'pole dance' sobre la taula.

Tot i això, el presentador li ha advertit que no ho faci, sinó que esperi almenys fins a la prova de 'La pista musical' on podria deixar-se anar més amb la música.

Captura de Cristina Alcázar durant el seu pas per 'Pasapalabra'
Cristina Alcázar durant el seu pas per 'Pasapalabra' | Antena 3

En arribar aquesta prova en concret, és quan Alcázar ho ha donat tot, traient-li un somriure a tots els presents. En començar, la seva pista era l'any 1965. Una cosa, davant la qual cosa Roberto l'ha advertit que la cançó li hauria de sonar.

"Però com em sonarà això?", s'ha lamentat ella. I llavors el presentador li ha recordat que “treballa a Amar es para siempre”.

Cristina Alcázar recorda Amar es para siempre a Pasapalabra

"Escolta'm", ha apuntat ella llavors". "L'amor és per sempre". I tots han començat a riure. Encara que aquí no s'ha acabat la gràcia, ja que Cristina Alcázar fins i tot s'ha aixecat i s'ha posat a ballar amb Roberto Leal al ritme de 'la chica ye-yé'.

El que li ha servit també al presentador per recordar Concha Velasco, que moria a finals de l'any passat.

A Amar es para siempre, Cristina dona vida a Silvia Aparicio, que es reincorporava a la ficció just a la recta final per retrobar-se amb un antic amor.

Primer pla de Sílvia parlant a Quintero, dos personatges d''Amar es para siempre', on ella apareix amb rostre seriós i trist
Cristina Alcázar interpreta Silvia Aparicio a 'Amar es para siempre' | Atresmedia

Cal destacar que Cristina Alcázar ja va formar part de l'elenc protagonista durant la setena temporada, on va compartir elenc amb María Castro, Fernando Andina, Francisco Ortiz o Angy Fernández.

I, amb la tornada aquest setembre passat, el seu personatge s'ha trobat amb un panorama una mica diferent. Els darrers episodis d'Amar es para siempre s'ambienten el 1982 amb l'arribada dels Quevedo a la Plaça dels Fruits.

Una nova família que està connectada amb la dels Gómez per un succés que va passar fa 15 anys.