Muntatge amb el personatges de Rafael de '4 estrellas' amb una copa a la mà, el logotip de la seriosa i una mà assenyalant
TELEVISIÓ

'4 Estrellas' posa el focus en una misteriosa desaparició i assenyala el responsable

'4 Estrellas' se centra en la desaparició d'un important personatge i posa el focus sobre Rafael

La sèrie 4 Estrellas continua mantenint en suspens l'espectador amb aquesta segona temporada plena de misteris i noves trames. Amb l'arribada de Rafael i la família Albalad són moltes les incògnites que s'han presentat als nous capítols de la sèrie.

Ara, la ficció emesa per Televisión Española ha posat el focus sobre la misteriosa desaparició d'Eva, segona dona de Rafael i dona de Tristán. Tot i que encara queda molt fins a saber com es desenvoluparan els esdeveniments, tot apunta que Rafael podria ser-ne el responsable.

4 Estrellas se centra en una misteriosa desaparició

Després de les bones dades recollides a la seva primera temporada, La 1 ha apostat fort per 4 Estrellas . Ràpidament, començaven a emetre la segona temporada amb noves trames per mantenir l'espectador enganxat a la pantalla.

Fotografia de la segona temporada de 4 estrelles a La 1
Rafael, involucrat en la desaparició d'Eva | RTVE

Sens dubte, l'arribada de Rafael i la família Albalad ha estat un fort punt d'inflexió a la sèrie.

L'empresari ha arribat disposat a revolucionar aquesta segona temporada amb un nou amor per a la Rita i una important inversió milionària. Però, sens dubte, el personatge de Rafael no està exempt de polèmica, ja que hi ha dos fronts oberts que el persegueixen.

D'una banda, la imputació en una estafa i, de l'altra, la implicació en la desaparició d'Eva, la segona dona de Rafael. De mica en mica es van desgranant nous detalls sobre aquest fet fosc. Tot apunta que, durant la segona temporada, 4 Estrellas posarà el focus sobre aquesta desaparició, i Rafael acapararà totes les mirades.

Rafael, el personatge més polèmic de 4 estrellas

Si alguna cosa ha demostrat Rafael, és que no es dóna per vençut amb els interessos. La seva arribada a Vera del Rey ha suposat un abans i un després a la ficció.

Rafael aterrava a Vera amb una petició de matrimoni per a Rita. Però, a més, també busca fer una inversió relacionada amb l'energia eòlica i que seria un negoci rodó per al poble.

El personatge de Rafael a '4 estrellas' assegut amb una mà a la cintura
Rafael, un personatge ple de polèmiques | RTVE

Tot i això, les intencions interfereixen amb els interessos d'Arturo, l'alcalde de Vera, que vol imposar-se a Rafael. Arturo intenta frenar els plans de Rafael i no ha dubtat a revelar unes comprometedores informacions sobre el constructor que l'involucren en una estafa. Tot això sota l'ombra que persegueix Rafael com a responsable de la desaparició d'Eva.

Les audiències de 4 estrellas extremten la cadena

Aquesta segona temporada arriba just després d'acabar la primera tanda d'episodis, però la veritat és que les dades recollides no han estat excel·lents. Al llarg de la darrera setmana, les seves emissions s'han posicionat per sota del 8% de share. Per això caldrà esperar per comprovar si les noves trames de 4 estrellas aconsegueixen remuntar aquesta puntual baixada.