Imatge de les vies del tren de Rodalies a Montmeló després de l'accident en què quatre joves han perdut la vida aquest 10 de setembre del 2023

Les víctimes de l'accident de Rodalies són tres noies i un noi d'entre 19 i 22 anys

"Creiem que no sabien on anaven, amb la mala sort que ha arribat el tren i se'ls ha endut", ha detallat l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez

Catalunya continua de dol després que quatre joves morissin a Montmeló en ser atropellades per un tren de Rodalies. Els Mossos d'Esquadra, que han estat treballant a la zona durant tota la nit, han confirmat que les víctimes són tres noies i un noi d'entre 19 i 22 anys.

Els joves formaven part d'un grup de set persones que creuaven les vies de la línia R3 per un lloc prohibit. Els joves es dirigien a un festival de música que es feia als voltants del Circuit de Barcelona-Catalunya. El grup estava format per set persones i els tres supervivents de l'accident, que no van ser atropellats pel tren, van ser traslladats lleus a l'hospital de Mollet del Vallès.

L'Ajuntament ha convocat aquest dilluns un minut de silenci a les 12.00 hores a la plaça Rafael Casanova.

Els joves van passar per un lloc prohibit

Els joves es dirigien al festival de música hard-techno DURO Festival. L'esdeveniment, amb una afluència prevista entre 15.000 i 16.000 persones, es feia molt a prop de les vies del tren a Montmeló.

El tràgic accident va tenir lloc diumenge a les 20.18 h. Així mateix, segons s'ha pogut saber, els joves van passar per un espai on acaba el tancat i on només quedava un camí de terra d'uns 50 centímetres d'ample.

"Entenem que el grup ha volgut fer drecera per un lloc que no està ni senyalitzat ni il·luminat, creiem que no sabien on anaven, amb la mala sort que ha arribat el tren i se'ls ha endut", ha detallat Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

"No hi ha res a l'altra banda, era un lloc no natural no imaginable", ha sentenciat Rodríguez.