Muntatge d'una ambulància oberta pujant a un pacient i la platja Valdelagrana de Cadis

Troben dos cadàvers a la costa de Fuengirola

Descarten que es tracti dels dos joves argentins desapareguts diumenge

El cos sense vida de dues persones ha estat recuperat davant de la costa de Fuengirola per una patrullera del Servei Marítim de la Guàrdia Civil.

El que tenen clar els investigadors és que aquests dos cadàvers no corresponen als dos amics desapareguts fa 72 hores quan feien pàdel surf.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Aquesta troballa ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda, 29 d'agost, just davant de l'Escola de Vela de Fuengirola. La veritat és que els dos cossos van ser visionats flotant a l'aigua, i la patrullera esmentada va anar a rescatar-los traslladant-los immediatament al port de la localitat malaguenya.

En aquest lloc es va procedir poc després a l'aixecament dels dos cadàvers. Ara com ara, la Unitat de Policia Judicial de la Benemèrita està portant el cas. En una primera impressió ocular, sí que té clar que aquests altres cossos no corresponen a Emmanuel Soria, de 34 anys, i Maxi Ludvik, de 29.

Una patrullera de la Guàrdia Civil rescata dos cadàvers davant de les costes de Fuengirola

Pel que fa a la teoria que posen sobre la taula els agents sobre les causes de la mort d'aquestes dues persones, és que podrien haver arribat des d'una pastera.

Imatge d'un vaixell de la Guàrdia Civil
Dues persones han estat rescatades sense vida a la costa malaguenya | Europa Press

Això sí, les últimes hores no constava que n'hi hagués cap a la deriva, o que es busqués diferents persones procedents d'alguna pastera. Però, a aquesta hora del dia, no es descarta res de la identitat d'aquestes dues persones trobades mortes.

Mentrestant, se segueix buscant els dos joves argentins que van desaparèixer diumenge passat des de la platja de Huelin mar endins.

La veritat és que tots dos van anar a veure l'alba des d'una taula de pàdel surf inflable que havien adquirit per Internet. I malgrat que hores més tard apareixia la taula, segueixen desapareguts després d'unes 72 llargues hores d'angoixa.

La cerca se centra a l'àrea compresa des de Màlaga ciutat fins al límit de la província de Granada. A les darreres hores, s'ha pentinat la zona sud de Torrox per un motiu concret. I és que els dos amics podrien haver acabat en aquesta zona per la direcció del vent oest que va bufar diumenge passat.