Mossos d'Esquadra a la casa ocupada de Torredembarra el 3 d'abril del 2024

SUCCESSOS

Apareix un home mort en estranyes circumstàncies en una casa ocupada

El cos ha aparegut en un habitatge que se sap que està ocupat per ciutadans estrangers, a la zona de la platja

Dos homes s'han presentat aquest dimecres a la matinada a la comissaria de Torredembarra, Tarragona, després d'haver trobat una persona sense vida al seu pis.

Pel que sembla, tots dos homes serien els companys de pis de la persona morta. Aquests han estat presentats a la comissària, acompanyats d'una advocada a les 4.00 hores de la matinada. Un cop allà han informat que havien trobat el seu company sense vida.

Segons informa El Caso , els homes havien afirmat haver trobat el mort hores abans. Pel que sembla, han afirmat que estaven "nerviosos" i que per això no havien donat la veu d'alarma fins a la matinada.

Un cop donat l'avís, agents dels Mossos s'han desplaçat fins a la vivenda per comprovar que, efectivament, hi havia el cos sense vida de la persona. El pis es troba a la zona de la platja Baix a Mar, de Torredembarra.

La víctima ha patit una mort violenta

Segons les primeres dades que s'han pogut conèixer el crim, podria estar relacionat amb actes de delinqüència. No obstant això, ho hauran de confirmar les investigacions.

El que sí que s'ha sabut fins ara és que el cos sense vida presentava signes de criminalitat. A més, segons ha confirmat la periodista Anna Punsí , aquest hauria estat trobat tapat amb una manta.

Imatge d'un missatge a X escrit per la periodista Anna Punsí sobre un crim a Torredembarra
Ha passat en un habitatge proper a la platja | X: Anna Punsí

En un comunicat oficial , els Mossos han assegurat que només arribar al lloc s'han trobat indicis de mort violenta. S'ha iniciat la investigació i ha activat una comitiva judicial.

Segons ha pogut saber e-Notícies el pis on han passat els fets és un habitatge ocupat per ciutadans estrangers, encara que no s'ha revelat la nacionalitat dels residents. De fet, s'ha confirmat que alguns dels integrants del pis són vells coneguts de la policia, encara que pel que sembla no ho era la víctima.

Sobre el cas no hi ha gaires més dades. No ha transcendit si han detingut o no els dos companys. Ara com ara, la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió del Camp de Tarragona ha assumit la investigació i l'autoritat judicial ha decretat el secret d'actuacions.

➡️ Successos

Més notícies: