Agents de la Policia Nacional mirant a baix en un pou, preparant-se per treure una dona

Troben el cos d'una dona en un pou agrícola de Jerez de la Frontera

Detinguda una persona per la seva presumpta relació amb la mort de la dona

Una persona ha estat detinguda per la suposada relació amb la troballa del cos d'una dona sense vida al fons d'un pou de reg agrícola. Així les coses, aquest succés ha tingut lloc a la localitat gaditana de Jerez de la Frontera fa tot just unes hores.

El cas és que la Policia Nacional va trobar aquest diumenge, 27 d'agost, el cadàver d'una dona a la profunditat d'un pou agrícola. El succés es va produir en una zona rural de la coneguda localitat andalusa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Ara com ara, el cadàver no s'ha pogut identificar i caldrà esperar unes hores per fer-ho. Amb tot, es considera que en les pròximes hores es posi de manifest de quina dona es tracta la trobada fa tot just un dia en aquest pou.

Des del dispositiu policial s'han emprès les diligències oportunes per avançar en el cas. I gràcies als diferents equips d'Emergències s'ha pogut treure el cos d'aquesta dona. Un cos que es traslladarà a l'Institut de Medicina Legal de Cadis.

Troben sense vida una dona en la profunditat d'un pou agrícola a Jerez de la Frontera

En aquest lloc, es practicarà l'autòpsia del cadàver i el seu informe exhaustiu revelarà les causes de la mort, que encara estan per dilucidar.

Vista aèria dels equips de la Policia Nacional en un pou per treure un cadàver
Troben una dona morta en un pou i detenen una persona relacionada amb el succés | Ministerio Interior

Tant els investigadors d'UDEV central i de la Brigada de Policia Judicial de la comissaria de Jerez de la Frontera, estan duent a terme les diligències per aclarir aquesta troballa tan estranya.

A l'esmentat dispositiu, han participat Especialistes de la Unitat de Subsol, Policia Científica i diversos membres de la Unitat de Mitjans Aeris. Pel que fa a les actuacions policials, el cas és que s'han declarat secretes en tot moment.

Sobre la persona que ha estat detinguda per aquesta presumpta relació amb la troballa del cos, la Policia Nacional no ha revelat la identificació de la persona.

Almenys, no ho ha considerat així fins dilluns al matí 28 d'agost. Veurem com evoluciona aquest cas i si l'autòpsia aclareix alguna cosa més en quines condicions es va produir la mort d'aquesta dona.