Un furgó de Policia Nacional aparcat al carrer

Troben el cadàver d'un home calcinat a prop del Zoo de Còrdova

La Policia Nacional estudia la hipòtesi de la mort accidental

Dimecres passat, al voltant de les 07:30 hores, un vianant va donar la veu d'alarma als serveis d'emergència en trobar-se un cadàver calcinat. El cadàver va ser trobat als voltants del Zoo de Còrdova, en una zona pròxima a un camí de terra al costat del riu Guadalquivir.

Els agents de la Policia Nacional que van acudir al lloc van apuntar que el cadàver podria correspondre amb un home d'uns setanta anys. La Policia informa que el cos, en principi, no presenta senyals d'una mort violenta, per la qual cosa aparentment es tracta d'una mort accidental. El cos continua sense identificar, ja que en els últims dies no s'havien presentat denúncies per desaparició

Segons informa Radio Córdoba, encara que en un primer moment es va parlar d'un cos calcinat, després d'una primera inspecció del cos, els agents apunten que el cos presenta cremades des de l'abdomen fins als genolls.

Una mort accidental, la principal hipòtesi del cas

El cos es trobava a la part lateral d'un camí, al costat d'una tanca metàl·lica, envoltat per xaramacs i pastures que també han cremat amb el cadàver. Segons fonts policials, la mort es va produir dimarts a la nit o dimecres a la matinada 12 de juliol.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar també membres de la policia científica per recollir totes les dades necessàries per aclarir la investigació. El jutge de guàrdia també va anar al lloc dels fets per aixecar el cadàver. El cos, tot i identificar, va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Còrdova, on se li realitzarà una autòpsia per determinar la causa de la mort.

De moment, la policia, que ja ha obert una investigació sobre això, ha acordonat aquesta zona habitual de pas de ciclistes i vianants tot esperant saber que ha passat.