Pla detall d'un agent de la Guardia Civil d'esquenes

Troben un cadàver desfigurat en un camí d'Astúries

El cadàver va ser trobat per un ramader i encara no ha estat identificat

Impactant succés el que s'ha produït a pocs metres de Luarca (Astúries), després de la troballa d'un cadàver desfigurat a prop de la carretera que porta a La Piniecha a Setienes.

La identitat del cadàver encara no ha pogut ser identificada per la Guàrdia Civil que ha obert una investigació. Les ferides que presentava el cadàver fa pensar que hi hagi hagut una mort violenta.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El cadàver es va trobar en un lloc no gaire transitat, prop de l'Autovia del Cantàbric i una entrada a la localitat de Luarca. En aquest cas, va ser un ramader amb el seu tractor quan aquest dimarts va trobar el cadàver, tal com informava el diari El Comercio.

El cos desfigurat "estava tirat a prop del camí", segons aquest ramader i només l'ha vist, va trucar ràpidament altres veïns i a la Guàrdia Civil.

La Benemèrita va mobilitzar diferents patrulles d'agents i mitjans que van anar al lloc on va sortir el cadàver desfigurat i ple de cops. Tot apunta que és un home i es considera que podria tenir entre 30 i 45 anys.

Troben el cadàver desfigurat d'un home de mitjana edat a Luarca (Astúries)

Algun dels veïns de la zona comentaven el següent després de conèixer aquest tràgic succés en aquesta zona tranquil·la propera a Luarca. "Ningú vol pensar en un final així per a un veí o algú que coneix. Ni per a algú que amb prou feines coneixes tampoc", lamentava un.

Imatge aèria de Luarca i els seus voltants
Troben un cos desfigurat i amb magullades a prop de la localitat de Luarca | Google Maps

La veritat és que un helicòpter de la Policia sobrevolés Luarca va fer pensar a molts veïns que podria haver passat algun accident a la muntanya o al mar. Però mai no van pensar en un succés d'aquestes característiques, expressaven alguns veïns.

De moment, se saben poques dades de la investigació de la Guàrdia Civil. Cal ressenyar que el cadàver va ser traslladat ahir mateix a l'Institut de Medicina Legal d'Oviedo. Allà es practicarà les pròximes hores l'autòpsia que aclarirà les causes de la seva mort.

La localitat de Setienes està intranquil·la i amb ganes de conèixer què va passar amb aquest home perquè acabés morint així. Setienes forma part de la parròquia de Santiago al consell de Valdés al costat de 25 pobles més i té uns 50 habitatges.

Encara que no volen avançar-se als esdeveniments, que hagi estat una mort violenta en aquest tranquil poble els sembla "inversemblant i esgarrifós".