Un agent de Policia Nacional d'esquena

Tiroteig a Espanya: mor un atracador després d'intentar robar un banc

L'assaltant es va enfrontar als agents que van respondre començant un intercanvi de trets

La Policia Nacional ha fet caure l'assaltant que pretenia atracar la sucursal del Banco Santander del carrer Condesa Mencía del barri del G-3 de Burgos. El lladre, que tenia una arma de foc, havia ruixat amb benzina una de les treballadores del banc amb la intenció de cremar-la. En el seu intent de fugida es va iniciar un intercanvi de trets amb els agents que havien envoltat la sucursal.

Durant el tiroteig, l'assaltant ha estat interceptat i ha mort al lloc dels fets després de resultar ferit. Segons informen des d'Emergències del 112, cap altra persona present a la zona ha resultat ferida per trets. Per part seva, sí que va ser necessari atendre l'empleada ruixada amb benzina, així com diverses persones que han patit crisis d'ansietat.

La Policia Nacional ha acordonat la zona fins a la finalització de les tasques policials pertinents. L'intercanvi de trets, a més de l'alta presència dels serveis d'emergències, ha sorprès els veïns de la zona. L'intent d'atracament s'ha produït cap a les 11:00 del matí en un barri molt concorregut de Burgos.

L'atracador va ruixar amb benzina una de les empleades

Aquest matí, diverses dotacions de la Policia Nacional s'han personat ràpidament al voltant d'una sucursal bancària de Burgos després d'un avís d'atracament. La notificació alertava que un home havia accedit a l'oficina del banc amb una arma de foc, ruixant amb benzina una de les seves empleades després d'amenaçar de cremar-la.

Poc temps després, l'atracador decidia començar la seva fugida encanonant els agents que el seguien. En aquell moment, ha començat un foc creuat en què l'assaltant ha resultat ferit. Va ser atès immediatament en una UVI Mòbil per intentar estabilitzar-lo, però els serveis sanitaris només han pogut confirmar la seva mort.

Aquest succés ha generat desconfiança als veïns del barri, sorpresos pel gran dispositiu policial desplegat a aquelles hores del matí. Finalment, les forces de seguretat han aconseguit saldar l'operatiu sense ferits, tret de l'atracador. Els serveis forenses s'han fet càrrec del cadàver.