Foto d'un taxi a primer pla i de fons les vistes de la ciutat de Barcelona
SUCCESSOS

Un taxista atropella un home a Barcelona i fuig a tota velocitat

L'atropellament va passar al número 62 de l'avinguda del Paral·lel de la capital catalana aquest dissabte

Un taxista ha atropellat una persona i ha fugit a gran velocitat saltant-se un semàfor en vermell a Barcelona. L'incident va passar al número 62 de l'avinguda del Paral·lel aquest dissabte, pocs minuts abans de les 2 de la matinada. Segons els testimonis, l'origen del succés va ser una discussió.

Fonts de la Guàrdia Urbana de Barcelona han informat Betevé que s'ha iniciat una investigació d'ofici per aclarir els fets. Per d'aquesta manera conèixer les causes reals de l'incident. 

Un veí ha enregistrat l'atropellament

El telèfon d'emergències 112 va rebre una trucada alertant de l'incident. En les imatges de Betevé gravades per un veí, es pot veure el taxista pujant al vehicle, conscient que hi ha dos homes al darrere.

D'aquesta manera, retrocedeix fins a xocar amb un d'ells, que cau a terra. Tot això va passar a prop del carrer Nou de la Rambla. A continuació, el conductor del taxi accelera i marxa ràpidament del lloc sense prestar ajuda a l'atropellat.

Un home present al lloc va intentar aturar-lo, però no ho va aconseguir. Fins ara, la víctima no ha denunciat l'incident, però la policia municipal ha decidit investigar els fets pel seu compte.

Pla detall dels Mossos d'Esquadra

Sembla que una discussió ha estat el motiu de l'atropellament

L'incident va començar amb una discussió entre el taxista i altres individus. Al vídeo capturat, s'observa com el taxista, després de la disputa, entra al cotxe i fa marxa enrere de forma brusca, impactant contra una persona que hi havia al darrere.

Aquest individu va caure a terra a causa del cop. Després, el taxista va accelerar, ignorant la víctima que estava a terra, i es va saltar un semàfor en vermell mentre fugia.

La policia local ha iniciat una investigació d'ofici, tot i que la víctima no ha presentat cap denúncia formal fins ara. Les autoritats estan recopilant testimonis i revisant les imatges de les càmeres de seguretat per identificar el conductor.

La Guàrdia Urbana de Barcelona està treballant per localitzar el taxista i responsabilitzar-lo per la conducta imprudent i l'omissió d'auxili. La investigació també busca determinar les circumstàncies exactes de la discussió que va precedir l'atropellament.

➡️ Successos

Més notícies: