Muntatge de Paula Andrea Tellado amb l'equipació del seu equip de futbol en una imatge en blanc i negre i un llaç negre

SUCCESSOS

Paula, la futbolista de 19 anys que ha mort després de patir un tràgic accident

La Paula va sortir de la carretera, va col·lidir contra un arbre i es va quedar atrapada sense que els serveis d'emergències poguessin fer res per salvar-la

Una jove futbolista de només 19 anys, Paula Andrea Tellado Gómez, va morir el passat diumenge en patir un accident de trànsit. La noia va perdre la vida a Ponteareas quan el seu vehicle, un Renault Clio vermell, va sortir de la carretera.

Tot seguit, va caure per un terraplè i es va estavellar contra uns arbres. La Paula es dirigia a jugar un partit de futbol femení amb el seu equip, l'Sporting Club San Mateo de Ponteareas, quan va tenir lloc el tràgic accident. Segons els relats dels seus companys i el president del club, la Paula era molt més que una jugadora.

L'accident es porta a una gran amiga i esportista

Era una amiga i un pilar important a l'equip, i era coneguda per la seva responsabilitat, aplom i positivitat que inspirava a tots els del seu voltant. L'accident va ser notificat per un ciclista que passava per la zona, tal com explica La Voz de Galicia. Va ser ell qui va alertar les autoritats després de veure el vehicle contra un arbre.

Tot i els esforços dels serveis d'emergència, no es va poder fer res per salvar la vida de la Paula. Doncs la jove es va quedar atrapada dins del cotxe.

El Club Sant Mateu de Ponteareas ha suspès els partits previstos en senyal de dol per la pèrdua de la seva companya. El president del club va expressar la profunda tristesa que embarga l'equip davant aquesta tràgica pèrdua.

L'accident commou l'entorn de la Paula

La jove serà recordada no només pel seu talent al terreny de joc. També per la seva càlida personalitat i l'impacte positiu que va deixar als que van tenir el privilegi de conèixer-la.

En aquests moments difícils, la comunitat esportiva s'uneix en solidaritat i suport a la família i els amics de la Paula. No estan sent uns dies fàcils per als seus coneguts i estimats.

Més accidents a la carretera

Espanya està vivint uns dies negres a les carreteres. Un exemple és la mort de dues persones la setmana passada a la província de Tarragona. Dues persones van morir i una tercera va resultar ferida de gravetat en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió.

Els fets es van produir divendres passat a la C-51 a Alió, a Tarragona. Sens dubte, un exemple més que la precaució al volant és el més important.

➡️ Successos

Més notícies: