Muntatge amb la ciutat de Barcelona i un cercle amb la cara de la menor de 13 anys desapareguda el 4 de març de 2024

SUCCESSOS

Natalia, la nena de 13 anys que fa dies que està desapareguda a Barcelona

Alerta a Catalunya per la desaparició de Natàlia. La menor d'edat va ser vista per última vegada aquest passat 4 de març a Barcelona

L'Associació SOS Desapareguts ha alertat a través de les xarxes socials sobre la desaparició de Natalia Melet, una nena de 13 anys. Segons la informació facilitada per l'organisme, la menor d'edat va ser vista per últim cop aquest dilluns 4 de març, a Barcelona.

Tal com detallen al mateix avís, l'última pista que tenen de la jove és que era a la capital catalana. Tant els seus familiars com amics i entorn desconeixen el seu parador actual.

Busquen Natalia, la menor de 13 anys desapareguda a Barcelona

Seguint el protocol habitual en aquests casos, l'Associació SOS Desapareguts ha compartit detalls físics sobre la menor desapareguda, juntament amb una fotografia seva. Així doncs, Natalia fa 1,58 metres d'alçada, és de complexió prima, té els cabells llargs i castanys i els ulls marrons.

Encara que no s'adjunta més informació sobre la jove, a la publicació de l'organització, també es faciliten dos telèfons i un correu electrònic de contacte.

Estopa se suma a la recerca de la jove desapareguda

Poc després de fer-se públic l'avís de l'associació, el duet musical Estopa s'ha unit a la recerca de la jove. Els cantants, veïns de Cornellà de Llobregat, han demanat ajuda als seus seguidors per trobar la Natàlia.

"Ha desaparegut aquesta nena a Barcelona fa 3 dies. Si us plau si algú té alguna informació poseu-vos en contacte amb @mossos o @policia. I Natalia si us plau, si ens llegeixes posa't en contacte amb la teva mare o amb nosaltres", ha compartit Estopa al vostre compte de X.

Publicació de la banda musical Estopa a la xarxa social X, on demanen ajuda als seus seguidors per trobar una menor desapareguda a Barcelona
Publicació d'Estopa a X | Twitter, @estopaoficial

Com actuar davant d'una desaparició?

Els Mossos d'Esquadra faciliten els passos que cal seguir en el moment de denunciar una desaparició. Segons detalla el cos de seguretat, és important avisar-ho a la policia com més aviat millor. A Catalunya, es pot denunciar des de qualsevol comissaria dels Mossos d'Esquadra o de les policies locals.

Així mateix, els agents insisteixen que, a l'hora d'aplicar la denúncia, és primordial aportar el màxim d'informació possible de la persona desapareguda. Les principals dades requerides són:

  • Fotografia recent.
  • Descripció detallada.
  • Característiques físiques i trets diferencials.
  • Roba que portava al moment on va desaparèixer.
  • Dades identificatives com ara el Document Nacional d'Identitat.
  • Informació rellevant tant sobre la desaparició com sobre la persona desapareguda.
➡️ Successos

Més notícies: