Edifici incendiat a Villaverde, Madrid

Un mort i nou ferits per un incendi en un bloc de pisos de Madrid

El mort residia a la casa on es va originar el foc

Aquest dijous, un home de 56 anys ha perdut la vida després d'incendiar-se casa seva al districte Hortaleza de Madrid. Almenys nou persones més han resultat ferides lleus.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els serveis d'emergències de Madrid han rebut nombrosos avisos de diversos veïns de l'edifici que no podien evacuar. El portaveu d'Emergències Madrid ha assegurat que això era perquè el foc estava molt desenvolupat i ha trencat per una de les finestres, propagant-se a les finestres superiors.

Els veïns de pisos superiors a l'incendiat han estat evacuats amb una autoescala dels bombers, mentre que els dels pisos inferiors han estat evacuats pel buit de l'escala quan ja estava ventilat.

Un portaveu dels bombers ha indicat que les tasques per posar fi a les flames s'han dut a terme de manera ràpida i eficient.

Bomber fent tasques de rescat a Madrid
Els serveis d'emergències van atendre 9 persones ferides lleus | Emergencias Madrid

Quan els bombers han fet tasques d'extinció, han trobat la persona morta en una de les habitacions de l'habitatge on havia començat l'incendi. En aquest mateix habitatge, els bombers van fer tasques d'apuntalament, ja que van identificar danys en una bigueta.

SAMUR-Protecció Civil ha atès vuit persones ferides lleus després d'haver inhalat fum, que han estat donats d'alta al lloc del succés. A més, també han atès un bomber que presentava ferides menors produïdes durant el rescat i les feines d'extinció.

El Samur Social, ha reallotjat dos veïns de l'edifici, ja que els seus habitatges no van patir danys durant el sinistre.

Aparador accident a Villaverde

I és que dimarts a la nit, Emergències Madrid també anava al districte de Villaverde, on s'havia declarat un incendi a la cuina d'un restaurant.

Els bombers van desplaçar fins al lloc dels fets fins a set dotacions de bombers. A més, van crear un cordó de seguretat per l'abundant fum que va envair la zona.

Per sort, i encara que es van desplaçar efectius de Samur-Protecció Civil, no hi va haver ferits.