Efectius dels Bombers de la Comunitat de Madrid treballant de nit en l'accident que s'ha produït en la incorporació de l'A-2 a la M-50, a San Fernando de Henares (Madrid)
SUCCESSOS

Brais i Rubén, els dos menors morts en un terrible accident de trànsit a Galícia

Els dos menors, que van morir a l'instant, viatjaven al seient del darrere d'un cotxe quan van xocar amb un altre vehicle

Dos menors d'edat, de 16 i 17 anys, han mort en un accident de trànsit a la PO-313, a Marín, a Pontevedra. L'accident, que va tenir lloc cap a les 21.30h de divendres passat, 8 de desembre, també va deixar dues persones més ferides.

Segons La Voz de Galicia, les víctimes de l'accident són Rubén Farto i Brais Sestelo, de 16 anys i 17 anys respectivament. En el moment del xoc, al límit del nucli urbà de Marín, els dos nois portaven posat el cinturó de seguretat. Segons OK Diario, un era futbolista i jugava al juvenil del Villa de Marín gallec.

Un tràgic accident

Pel que sembla, un dels cotxes —un Golf—, que pujava la carretera, va perdre el control i l'altre turisme que baixava no el va poder esquivar. Els dos joves que van perdre la vida viatjaven al seient del darrere del Golf. El conductor del vehicle, que en va perdre el control, té 20 anys i va donar negatiu en el control d'alcoholèmia.

La parella del conductor, una noia l'edat de la qual no ha transcendit i que viatjava al seient del copilot, va patir ferides de diferent gravetat.

El vehicle va perdre el control

Va ser l'Ajuntament de la localitat pontevedresa de Marín qui va informar del fatal succés. Segons expliquen, el vehicle en què viatjaven els joves va perdre el control i va xocar frontalment amb un altre cotxe.

Segons el 112, diverses persones van trucar cap a les 21.30h per a alertar sobre un greu accident que acabava de tenir lloc.

Després del succés, diverses dotacions de les Urxències Sanitàries de Galícia-061 es van presentar fins a la PO-313. Poc després d'arribar al punt del succés, van confirmar la defunció dels dos joves de 16 i 17 anys respectivament.

Així mateix, dues ambulàncies van traslladar les dues persones ferides en un centre hospitalari dels voltants. Fins al punt del succés també hi van anar diverses dotacions de Bombers, Protecció Civil i un grup d'intervenció psicològica per atendre les víctimes.

Finalment, l'Ajuntament de la localitat pontevedresa de Marín va traslladar al condol a les famílies dels nois morts. A més, entitats com el Pontevedra CF, han expressat també el condol a les víctimes.