Muntatge de fotos d'una assecadora i al costat una imatge de la mà d'un nen petit amb un llaç negre

SUCCESSOS

Mor un nen de 4 anys després de quedar atrapat en una assecadora a Mallorca

El petit de 4 anys es trobava jugant a fet i amagar, i va ser trobat asfixiat a l'interior d'una assecadora

Tràgic succés a Magaluf (Mallorca). Un nen de 4 anys ha estat trobat sense vida a l'interior d'una assecadora. Tot apunta que el petit estava jugant a fet i amagar, no va poder sortir de l'interior de l'electrodomèstic i va morir asfixiat.

Els fets van tenir lloc ahir, dijous, 29 de febrer, al voltant de les 11.30 hores, en un habitatge ubicat a l'avinguda de s'Olivera de Magaluf. Eren la tieta i l'àvia del nen les que estaven a càrrec del menor quan tot va passar.

En un moment determinat, van perdre el petit de vista. Fins que, finalment, les dues familiars van trobar el menor asfixiat a l'interior de l'electrodomèstic.

Un dia festiu que va acabar de la pitjor manera possible

El petit era de nacionalitat espanyola i estava jugant a fet i amagar quan la tragèdia va succeir. La seva àvia i la seva tieta el van perdre de vista i el van buscar per tots els racons de l'habitatge. Fins que, finalment, el van trobar sense vida a l'interior de l'assecadora.

Segons apunta Diario de Mallorca, al petit li encantava jugar a fet i amagar. De fet, assenyalen que era un dels seus jocs preferits i acostumava a amagar-se per casa. El succés va tenir lloc en un moment en què l'àvia va marxar de l'habitatge i en tornar es va trobar a la tieta del petit adormida.

L'àvia es va despertar a la tieta i es van adonar que feia molta estona que no veien el petit passejar per casa. Així que van decidir buscar-lo per tots els racons del pis, encara que sense cap èxit. El nen no apareixia, fins que va ser trobat asfixiat a l'interior de l'assecadora.

L'habitatge estava ubicat a l'avinguda de s'Olivera, al terme municipal de Calvià. En aquest municipi ahir era un dia festiu, per aquest motiu el nen no era a l'escola.

La mort del petit, sota investigació

Les familiars del menor el van treure de l'interior de l'electrodomèstic, però el nen ja no presentava constants vitals i havia mort. Tot i que en un moment de desesperació absoluta, van trucar als serveis d'emergència per intentar reviure el menor.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Una UVI mòbil es va desplaçar fins al lloc dels fets i va atendre el nen. Tot i això, el personal sanitari només va poder certificar la mort del menor de 4 anys. El personal sanitari ha posat a disposició de la família un psicòleg perquè sigui atesa davant d'aquesta dura tragèdia.

Malgrat que tot apunta al fet que es tracta d'un accident domèstic, el cas està sota investigació. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil n'està a càrrec per aclarir les causes de la mort del petit de 4 anys.