Passadís d'hospital amb un llaç de dol negre i una imatge en blanc i negre d'una mà d'adult sostenint la mà d'un nadó.
SUCCESSOS

Mor un bebè després d'una brutal agressió als metges durant el part

El nounat ha mort només dies després de l'incident al part de la mare

Succés d'allò més tràgic. Un nadó ha mort aquest dimarts a l'Hospital de Terrassa, només pocs dies després que, durant el part, els sanitaris patissin una brutal agressió a mans de familiars.

Els fets van tenir lloc dimecres passat, quan un grup de sanitaris van ser atacats pels acompanyants i familiars de la mare.

Fotomuntatge amb una imatge de fons del passadís d'un hospital i davant una rodona vermella amb una imatge d'una ambulància del SEM

El nen va acabar naixent amb un problema cerebral irreversible, motiu pel qual tant mare com fill van ser traslladats al Parc Taulí de Sabadell. Tot i això, finalment, el nadó no ha pogut superar la condició, i li ha provocat la mort tan sols uns dies després.

El bebè va néixer amb un problema cerebral

El bebè del part en què els sanitaris presents van patir una agressió per part de familiars de la mare ha mort aquest dimarts. El nen presentava un problema cerebral en el moment de néixer, que s'havia catalogat com a irreversible poques hores després de néixer.

Van ser les complicacions durant el part el motiu pel qual els acompanyants de la pacient embarassada, que ja es trobava rebent assistència mèdica a la sala de parts en aquell moment, van entrar al servei d'Urgències i a l'àrea de Parts.

Fotomuntatge amb un fons d'una ambulància del SEM i al capdavant una rodona vermella amb un nadó a l'hospital

Allà, els familiars es van encarar directament amb un grup de fins a deu sanitaris i els van agredir violentament. Els agressors també van trencar diversos aparells electrònics i mobles de la sala.

Després d'això, els Mossos d'Esquadra van acabar identificant els responsables i augmentant la seguretat de la zona. Una cosa que també s'ha tornat a produir avui, després de conèixer la mort del nen, i tement que tinguessin lloc altres aldarulls de la mateixa índole.

Mare i nadó van ser traslladats a un altre hospital

A causa de l'agressió i el greu estat en què es trobava el nadó, tant la mare com el bebè van ser traslladats al Parc Taulí de Sabadell des de l'Hospital de Terrassa.

Allà, finalment, el menor ha perdut la vida aquest dimarts, després de no poder superar el problema cerebral irreversible que presentava. Segons afirmen algunes fonts, tant la mare com la família no han volgut fer intervencions artificials a la criatura, que no ha pogut superar la situació.

➡️ Successos

Més notícies: