Moto aquàtica davant del mar

Mor un jove després de patir un accident de moto aquàtica a Màlaga

La víctima presentava signes d'ofegament

Dimecres passat, un home moria a les platges de Fuengirola (Màlaga) després de patir un accident amb la moto d'aigua en què viatjava amb un acompanyant.

Dimecres a les 16:40, el servei d'Emergències 112 Andalusia ha estat alertada d'un accident de moto aquàtica en una zona d'alta mar davant del Passeig Marítim Rei d'Espanya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local, Policia Nacional, Salvament Marítim i serveis sanitaris, que han acudit fins al lloc, no han pogut fer res per salvar la vida d'una de les persones que viatjaven a la moto aquàtica.

La víctima presentava símptomes d'ofegament, i per això els serveis d'emergència van certificar la seva mort a la platja. De moment, no se sap si l'acompanyant de la persona morta ha resultat ferit.

L'Institut Armat ha activat el protocol judicial per aclarir les causes de l'accident, en què no hi ha més embarcacions implicades.

Segona víctima mortal de moto aquàtica a Màlaga aquest any.

Fa només unes setmanes, el 17 de juliol, una dona de 32 anys moria en circumstàncies semblants. La víctima va caure d'una moto aquàtica en què viatjava amb dues persones més a la barriada malaguenya del Palo.

Platja El Palo de Málaga
La Policia Local de Màlaga busca controlar les possibles negligències amb embarcacions aquàtiques | Google Maps

Els serveis d'emergències rebien un avís cap a les 20.50 hores, en què se sol·licitava assistència mèdica per a una dona que no respirava. Al lloc dels fets van acudir la Policia Nacional, la Policia Local, els serveis sanitaris i una UVI mòbil. Tot i això, no es va poder fer res per salvar la vida de la noia, que va morir a causa de l'impacte amb l'aigua en sortir disparada de la moto aquàtica en què circulava.

Des de l'any passat, la Policia Local de Màlaga, en coordinació amb el Servei Marítim de la Guàrdia Civil i la Capitania Marítima de Màlaga, van iniciar un dispositiu pioner. En aquesta iniciativa, la policia busca controlar les possibles negligències i infraccions de motos aquàtiques i embarcacions d'esbarjo per protegir la integritat dels usuaris i banyistes.