La platja del Miracle de Tarragona

Mor un jove de 26 anys ofegat a una platja de Tarragona

Diverses persones van trucar als serveis d'emergències després de veure que no sortia de l'aigua

Nova tragèdia a les platges de Catalunya. Un noi de 26 anys va perdre la vida aquest dissabte després d'ofegar-se en una cala de l'Ametlla de Mar, a Tarragona.

Els fets van passar passades les 10 de la nit, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de diverses persones que eren a la platja que un home havia entrat al mar feia una estona i encara no havia sortit.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Va aparèixer el cos flotant

Els Mossos estan investigant el succés. Un jove de 26 anys i veí de Barberà del Vallès va aparèixer ofegat aquest dissabte a la nit a la cala de Ribellet, a la urbanització Sant Jordi d'Alfama de l'Ametlla de Mar, a Tarragona.

Va ser cap a les 10 de la nit que la policia catalana va rebre l'avís que un home s'havia ficat al mar, però que no havia tornat a sortir.

Segons les primeres informacions, diversos testimonis que eren al lloc dels fets van assenyalar que un cotxe havia arribat fins a la platja, i l'únic ocupant del vehicle havia anat directament cap a l'aigua.

Passats uns minuts, es va alertar els serveis d'emergències després de comprovar que l'home no havia tornat a sortir de l'aigua.

No van poder fer res per la vida

Va ser llavors quan es van traslladar al lloc dels fets per localitzar la persona afectada i intentar socórrer-la diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i la Policia Local de l'Ametlla de Mar.

Tot i això, després d'una estona el cos de l'home va aparèixer flotant i va ser arrossegat per les onades fins a la platja. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va intentar, llavors, reanimar el jove de 26 anys, però ja era massa tard i no van poder fer res per salvar-li la vida.

Ara, la Unitat de Recerca de la comissària de Tortosa s'ha fet càrrec del cas i continuen investigant les causes del tràgic succés.