Pla mitjà d'un agent dels Mossos d'Esquadra d'esquena

Mor un home i una embarassada resulta ferida greu per un apunyalament al carrer

El succés ha tingut lloc a plena llum del dia a Sant Adrià del Besòs

Nou crim a plena llum del dia a Barcelona. Un home ha estat apunyalat per un altre a plena llum del dia al carrer de Bogatell, ubicat al barri d'Artigas de Sant Adrià del Besòs. A més, una dona embarassada també ha resultat ferida en l'atac.

El succés ha tingut lloc cap a les 14 hores i, de moment, no hi ha hagut cap detingut.

L'atac s'ha saldat amb un mort i una ferida greu

Un cop més, surt a la llum la creixent inseguretat i degradació de la ciutat comtal. I és que avui, un home de desconeguda edat perdia la vida després d'un atac inesperat a plena llum del dia a Barcelona. Un apunyalament que també ha deixat una ferida greu, la qual es troba en període de gestació.

La vida de la dona, que ha rebut la punyalada a la cama, no corre perill, segons assenyala El Caso. En aquests moments, hi ha un gran desplegament policial dels Mossos d'Esquadra al lloc dels fets per intentar esbrinar què va poder desencadenar aquest atac i trobar l'autor dels fets.

De moment, no hi ha persones detingudes i no es descarta cap línia d'investigació. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra ja estan investigant el succés per trobar els culpables. La indagació és a càrrec del grup d'homicidis de l'Àrea de Recerca Criminal (AIC) de la regió metropolitana Nord, però ara mateix és secreta.

Imatge detall d'una jaqueta dels Mossos d'Esquadra
L´atac s´ha donat a plena llum del dia | @mossoscat

La criminalitat es dispara a Catalunya, especialment a Barcelona

La criminalitat ha augmentat un 15% a Barcelona respecte l'any passat, segons l'últim balanç del ministeri de l'Interior. I és que malgrat que l'índex de criminalitat ha augmentat a tota Catalunya, el cas de Barcelona preocupa especialment.

I és que els casos de robatoris amb força a domicilis i altres immobles han crescut un 26,4 %. Tot i que això no és tot, el robatori de vehicles ha augmentat un 23,9% i els furts un 17,3%. Xifres que només deixen en evidència la creixent degradació de la ciutat.

Tot i això, el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, afirma que les xifres de baralles són “normals”. Malgrat tot, en una entrevista per a TV3, va mostrar la seva preocupació per l'“augment de la violència molt transversal”, cosa que assegura que és “absolutament nova”.