Imatge d'una cinta policial

Mor un home en caure al buit des d'un hotel a Catalunya

Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida

Tràgic succés a Catalunya. Un home de 70 anys ha mort després de caure des d'un hotel. Els fets han passat pocs minuts abans de les vuit del matí d'aquest divendres, 22 de setembre.

La víctima, veí de Cambrils, s'allotjava a l'hotel Terramar de Calella, al Maresme. Per causes que encara no s'han pogut aclarir, l'home s'ha precipitat del tercer pis de l'hotel i ha caigut a la via pública.

No li han pogut salvar la vida

Un home ha perdut la vida aquest divendres, 22 de setembre, després de caure al buit. El succés ha tingut lloc poc abans de les vuit del matí a l'hotel Terramar de Calella.

L'avís l'ha donat una dona que ha trobat la víctima inconscient a la porta principal de l'hotel. Cap al lloc dels fets s'han traslladat agents de la Policia Local de Calella i diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Tot i això, no han pogut fer res per salvar-li la vida. L'home ha acabat perdent la vida a conseqüència de les greus lesions que presentava.

La víctima, de 70 anys, i veí de Cambrils, a Tarragona, s'hauria precipitat per causes que encara es desconeixen. Els Mossos d'Esquadra ara es troben investigant els fets. Tot i que, en principi, descartarien que es tractés d'una mort criminal.

Tot i això, testimonis asseguren haver vist l'home abans del tràgic succés al balcó de l'hotel on s'allotjava. I també durant gran part de la nit, com assegura un testimoni de la Unitat d'Investigació dels Mossos.

Un hotel assenyalat pels veïns

No és el primer incident que té lloc a l'hotel Terramar de Calella. Els veïns de la zona asseguren que l'establiment, situat al carrer de la Diputació, genera molts problemes.

Es tracta d'un hotel low cost destinat a turistes i gairebé primera línia de mar. Local en què no és la primera vegada que tenen lloc incidents com baralles i soroll constant. De fet, els veïns ja han denunciat diverses vegades l'hotel Terramar per no respectar el seu descans.