Fotomuntatge d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i al capdavant una rodona vermella amb màquina d'asfalt

SUCCESSOS

Mor un home després de ser atropellat per una màquina a la BV-1421

La víctima estava treballant en les obres per asfaltar la carretera a Polinyà (Barcelona) quan ha estat atropellat per una màquina

Un home ha perdut la vida després de ser atropellat per una màquina a la carretera BV-1421. Els fets tenien lloc aquest dilluns, 5 de febrer, a Polinyà (Barcelona).

Els serveis d'emergència van rebre l'avís a la tarda. Cap a la zona es van desplaçar amb diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Polinyà i efectius el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Segons fonts policials, la víctima estava treballant a les obres per asfaltar la carretera quan una màquina l'ha atropellat.

Treballava a les obres per asfaltar la carretera

Un home moria dilluns passat, 5 de febrer, víctima d'un atropellament a la BV-1421. Els fets succeïen a l'altura de Polinyà (Vallès Occidental).

La víctima, que treballava asfaltant a les obres de la mateixa via, era atropellat accidentalment per una màquina. Fins al lloc, es traslladaven efectius dels Mossos i de la Policia Local. Així com diverses dotacions del SEM.

Tot i això, el cos d'emergències no ha pogut fer res per salvar la vida a l'home, que ha acabat perdent la vida a causa de l'accident.

Els Mossos investiguen els fets

La policia catalana ara està investigant les causes del tràgic succés. De moment ja ha fet els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell.

També s'ha comunicat al departament d'Empresa i Treball, segons el procediment habitual en accidents laborals amb víctimes mortals.