Juliet Osorio en un llit d'hospital amb un ram de flors

Mor a Fuerteventura Juliet Osorio, la jove que es va convertir en tot un exemple

Gràcies a la solidaritat de centenars de persones, la colombiana va poder recaptar els diners necessaris per acomiadar-se dels seus familiars

Juliet Osorio, la jove colombiana que estava ingressada amb un càncer terminal a Fuerteventura, va morir dissabte passat després d'aconseguir complir el seu somni. La dona feia mesos que estava ingressada a l'hospital, acompanyada de la seva germana Yennifer. Tot i això, el seu últim desig era abraçar els seus fills i la seva mare que viuen a Colòmbia abans de morir-se.

Per complir la seva darrera intenció, la seva germana va començar una campanya de recaptació de fons per aconseguir pagar el viatge. La noia va moure cel i terra per aconseguir reunir els diners necessaris perquè la seva família pogués volar a Espanya. Finalment, gràcies a la solidaritat de centenars de persones, dilluns passat, Juliet va poder reunir-se amb la seva mare i els seus dos fills per acomiadar-se'n.

Juliet Osorio estirada en un llit d'hospital envoltat de la família
La família va poder viatjar a Espanya gràcies a una recaptació de fons solidària | Redes sociales

Gaudir junts

Juliet Osorio feia més d'un any que vivia a Espanya. El 2022 va emigrar des de Colòmbia fins a Itàlia per buscar feina a Europa. Després d'uns mesos emprada, la jove va començar a patir dolors d'esquena importants que li impedien portar una vida normal.

Després d'aquesta situació, els metges van localitzar una massa als pulmons, per la qual cosa la van obligar a rebre radioteràpia. No obstant això, no era la primera vegada que li passava. Abans d'emprendre el viatge a Europa, la jove colombiana va tenir una petita massa a l'úter per la qual també hauria tingut la necessitat de sotmetre's a aquest tractament.

Tot i això, Juliet va apostar per unes teràpies homeopàtiques, que encara que li remetien el dolor no li eliminaven el tumor. Per això, després de tornar a emmalaltir, va decidir traslladar-se a Espanya, on li van diagnosticar càncer de pulmó. Aquí va començar a ser tractada a l'Hospital General de Fuerteventura, on després de lluitar durant mesos, ha mort aquest cap de setmana.

Juliet Osorio, de 35 anys, marxava dissabte envoltada dels seus, tal com era la seva última voluntat. Els seus fills Gabriela i Matías, de 12 i 10 anys, es van poder acomiadar al costat de la seva àvia com ella desitjava. A més, han pogut gaudir durant uns quants dies junts abans d'aquest trist final.