Imatge dels Mossos d'Esquadra i agents de la Guàrdia Urbana a la part alta de Barcelona
SUCCESSOS

Mor una dona després de precipitar-se des del balcó del seu pis a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra ja ha detingut una persona presumptament relacionada amb els fets

Tràgic succés a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han informat de la mort d'una dona després de precipitar-se del balcó d'un pis a Barcelona. Els fets han passat al barri del Guinardó durant la matinada de diumenge a dilluns, 3 de juny.

Segons ha avançat SER Catalunya, la víctima s'hauria precipitat de manera violenta des del balcó de casa seva. Els Mossos també han informat de la detenció d'un home, presumptament relacionat amb els fets.

S'ha precipitat des d'un balcó

La policia catalana ha informat aquest dilluns de la mort violenta d'una dona a casa seva a Barcelona. Segons ha avançat SER Catalunya, la víctima s'hauria precipitat la matinada de diumenge a dilluns des del balcó de casa seva, situada al barri del Guinardó, provocant-li la caiguda la mort a l'instant.

Els serveis d'emergències s'han desplaçat ràpidament cap al lloc dels fets. Tot i això, no han pogut fer res per salvar la vida de la dona, i han certificat la seva mort.

La policia investiga el cas

Per ara, els Mossos mantenen totes les hipòtesis possibles obertes, sense descartar-ne cap, des d'un possible suïcidi a una mort accidental o un nou cas de violència de gènere.

Les últimes hores, la policia també ha procedit a detenir un home presumptament relacionat amb els fets. Es tracta d'un home que vivia amb la víctima, tot i que encara no s'ha pogut determinar si es tractava de la parella sentimental de la dona.

Els Mossos l'ha detingut quan procedia a fugir del pis i, de moment, es troba sota custòdia policial. Tot i això, els primers indicis recollits al domicili on tots dos vivien no apuntarien que l'home hagués provocat deliberadament la caiguda de la víctima.

Imatge d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra davant del domicili de la víctima mortal a Tàrrega

I, per tant, com han confirmat els Mossos i també des del Tribunal Superior de Justícia a El Caso, no estaria sent investigat com un cas de violència de gènere.

De moment, estan pendents de l'autòpsia, que podria aclarir les pròximes hores les causes exactes de la mort de la dona.

El jutjat d'Instrucció número 16 de Barcelona en funcions de guàrdia s'ha fet càrrec del cas, després que l'autoritat judicial hagués ordenat l'aixecament del cadàver de la via pública i fos traslladat a l'anatòmic forense.

➡️ Successos

Més notícies: