Imatge en què es pot veure diversos vehicles dels Bombers de la Generalitat i del SEM

SUCCESSOS

Mor una dona i dues persones més resulten ferides en l'incendi de casa seva

El foc es va declarar en un habitatge de la segona planta d'un edifici de Mollet del Vallès (Barcelona)

Una dona de 94 anys ha perdut la vida en l'incendi de casa seva. El foc es declarava aquest diumenge passat, 4 de febrer, en un edifici de Mollet del Vallès (Vallès Oriental).

Cap a les vuit del vespre, els serveis d'emergència rebien l'avís de l'incendi i es desplaçaven ràpidament cap a la zona. En arribar, els Bombers de la Generalitat van poder apagar les flames i accedir al domicili, on van trobar en una de les habitacions la dona, ja sense vida.

El foc es va originar al seu domicili

La dona de 94 anys ha mort després de declarar-se un incendi al seu habitatge de Mollet del Vallès. El cos de bombers va rebre l'avís del foc dos minuts abans de les 20:00 d'aquest diumenge.

Moment en què es van desplaçar cap al lloc per sufocar les flames, que cremaven una habitació de l'habitatge, situada al segon pis de l'edifici. Els serveis d'emergències es van traslladar amb vuit dotacions dels Bombers.

Van ser en total tres vehicles d'aigua, una escala automàtica, un furgó d'equips respiratoris, tres de comandament amb el sotscap de coordinació territorial i la unitat sanitaritzada del Grup Operatiu de Suport (GROS), que va comptar amb un infermer del Sistema d'Emergències Mèdics (SEM). Per la seva banda, el SEM va mobilitzar tres unitats.

Tot i això, quan els Bombers van poder accedir al domicili després d'extingir l'incendi al voltant de les 20:45, van trobar el cos sense vida de la dona a l'habitació contigua.

Dues persones més, ferides lleus

Un home de 72 anys i una dona de 65 van poder sortir prèviament de l'edifici. Per això només van presentar ferides lleus. Tot i això, tots dos van ser atesos pel SEM i posteriorment traslladats a l'hospital del Mollet.

Durant les tasques d'extinció de l'incendi, el cos de bombers també va confinar part dels veïns de l'edifici, que té quatre plantes i un àtic. Aquests han pogut tornar a casa al voltant de les 22:40, quan s'ha donat per apagat el foc i després de ventilar completament el bloc.

Ara, els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació de l'incendi i de les tasques judicials pertinents.