Muntatge amb una parella de Mossos d'Esquadra amb un cotxe patrulla i captura del vídeo d'una agressió al metro de Barcelona

SUCCESSOS

Deixen en llibertat l'agressor de diverses dones al metro de Barcelona

L'agressor va donar cops i va insultar un mínim de deu dones a l'andana de la L5 del metro de Barcelona

Ahir divendres, 9 de febrer, al matí, un noi d'uns 30 anys va agredir diverses dones en una estació del metro de Barcelona.

Segons les imatges, l'home, sense motiu aparent, va atacar i va insultar diverses dones que eren a l'estació Camp de l'Arpa, estació de la línia 5 del metro de Barcelona.

Agressió a dones sense motiu

Aquest divendres al matí, un home va baixar a l'andana de l'estació del Camp de l'Arpa del metro de Barcelona. Seguidament, va començar a agredir i insultar tota dona que hi era. Fins que al final, agafant impuls, tira una noia que estava dreta a terra.

Segons les imatges que es poden veure en un dels vídeos publicats, aquest home no té cap motiu que faci desencadenar aquest tipus d'agressió al metro.

A ell se'l pot veure tranquil, caminant, mentre va pegant, una a una, a les dones que hi són assegudes. En un moment donat, comença a córrer cap a una noia que es troba dreta. Li dona una puntada de peu que la fa caure a terra i se'n va.

Després d'aquesta última agressió, algunes de les persones que es troben al metro se'n van darrere seu corrent, intentant atrapar-lo.

Detingut després d'haver-lo deixat en llibertat

Mentre l'home intentava escapar-se, el personal de TMB el va estar retenint a l'estació de metro fins que va arribar una patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Foto de quatre agents del dispositiu policial dels Mossos a Sant Feliu de Llobregat d'esquena
Els Mossos d'Esquadra en un primer moment ho van deixar en llibertat | @mossos

En aquell moment, la policia autonòmica el va identificar, però el va deixar en llibertat. Segons el portaveu dels Mossos, "en el moment dels fets només hi havia a l'estació una de les víctimes, que presentava lesions lleus. Això no és motiu de detenció".

Hores més tard, el cos de policia que estava investigant els fets a Barcelona, va rebre un informe mèdic d'una de les dones agredides al metro que presentava lesions greus.

Aleshores, els Mossos van poder accedir a les imatges de seguretat, cosa que no havien pogut fer anteriorment. Aquestes imatges, juntament amb el comunicat mèdic i el gènere de les víctimes, van portar el cos policial a buscar l'agressor i detenir-lo.

Al seu compte de X, demanen a tota dona agredida que vagi a denunciar a qualsevol comissaria per poder seguir amb la investigació.

Un conegut reincident

Segons David Sánchez, portaveu dels Mossos d'Esquadra, la detenció va ser àgil perquè és un home conegut per a ells. Pel que es coneix, té cinc antecedents per delictes comuns.

I encara que no s'ha descartat que tingui cap malaltia mental, avui passarà a disposició judicial per fer front als actes.

Tot i estar detingut, a X hi ha diversos usuaris que demanen explicacions al conseller d'Interior, ja que, segons ells, hi va haver una mala gestió de la situació.