Cordó del Cos de Policia Nacional que indica 'no passar' amb un cotxe del cos de fons

Un noi de 26 anys semiamputa el dit al seu avi d'una mossegada

L'avi intentava intervenir en una discussió entre pare i fill

La Policia Nacional va detenir dilluns passat un noi de 26 anys per semiamputar d'una mossegada el polze del seu avi a Redonela (Pontevedra).

Agents de la Policia Local i la Policia Local van detenir el noi, veí de Ventosela, pels fets. A més, per això, se li imputa un presumpte delicte de maltractaments a l'àmbit familiar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Segons informen fonts policials, l'avi va intentar intervenir en una baralla entre pare i fill i va rebre una mossegada del seu net. La mossegada li va produir una lesió al polze de la mà esquerra, que va quedar semiamputat.

El centre d'urgències de Redondela, a Pontevedra, va posar en coneixement, a través d'una trucada, d'aquest cas i del que va passar a la Policia Local.

Els agents de la Policia Local i de la Policia Nacional van acudir al domicili on van passar els fets i es van entrevistar amb les parts implicades. A més, van detenir el jove de 26 anys per un delicte de maltractaments a l'àmbit familiar.

Dos agents de Policia Nacional d'esquena participen a un operatiu
La mossegada li va produir una lesió al polze de la mà esquerra | Europa Press

La víctima, de 76 anys, va ser traslladat a l'Hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo.

Arranca una falange a un zelador de l'hospital

Fa només uns mesos, el mes de maig passat, un zelador de l'Hospital Verge Macarena de Sevilla va patir una brutal agressió.

Pel que sembla, un pacient que havia estat atès i donat d'alta anteriorment havia tornat a l'hospital exigint veure un metge.

El presumpte autor dels fets amenaçava de penjar-se si no rebia immediatament la visita d'un metge. Després de la classificació, es va treure el cinturó i va intentar penjar-se. Els zeladors d'Urgències s'hi van dirigir per impedir que es fes mal físic.

En un intent d'evitar el mal del pacient, aquest va mossegar un dels zeladors, arrencant-li la primera falange d'un dit de la mà i "escopint-lo posteriorment".