Jorge Iglesias, jove primesa de la lluita lleonesa que ha mort de manera sobtada
SUCCESSOS

Jorge, l'esportista de 20 anys que ha mort de manera sobtada

La lluita lleonesa plora la pèrdua de la jove promesa

El món de la lluita lleonesa està consternat. Jorge Iglesias Oricheta, una jove promesa de la lluita lleonesa de 20 anys, va morir dilluns passat de manera sobtada mentre estudiava.

Jorge, era fill de l'actual president del club Aluches Terres de Lleó, en què competia, i s'havia convertit en el primer lluitador del Bierzo a guanyar una rotllana de la lliga sènior.

El jove havia de marxar aquell mateix dilluns cap a Eslovènia, on cursaria aquest any acadèmic amb una beca Erasmus. Dos dies abans, dissabte, Jorge Iglesias s'acomiadava dels seus companys la rotllana de Las Manzanedas, on recollia el tercer premi. Aquesta va ser la seva darrera aparició pública.

Jorge va acabar la temporada passada com el segon lluitador a la categoria de lleugers, però aquest any havia ascendit a mitjans. Va ser en aquesta categoria on el jove va guanyar tres rotllanes consecutives el mateix cap de setmana: Posada de Valdeón, Cistierna i Mansilla de les Mulas.

Des de la Federació de Lluita Lleonesa han volgut enviar una abraçada molt forta a tota la família, molt involucrada en l'esport lleonès. I és que Carlos Iglesias, el pare del mort, era el president del club en què competia Jorge, l'Aluches Terres de León.

Els seus companys i altres clubs de la lluita lleonesa, que continuen consternats per la mort sobtada del jove, també han enviat els seus condols a la família.

Tot i les incògnites al voltant de la mort de Jorge, no ha transcendit la causa de la seva mort. El que sí que s'ha pogut saber és que el jove ha patit una mort sobtada.

Durant aquest dimarts, i fins a les cinc de la tarda, tindrà lloc la vetlla de Jorge Iglesias al Tanatori de León. Després d'això, a les cinc de la tarda tindrà lloc la cerimònia per la sepultura.

➡️ Successos

Més notícies: