Un cotxe dels Mossos d'Esquadra amb una imatge inserida d'una baralla de carrer.
SUCCESSOS

Intenten robar en una casa i els enxampen: apallissats per més de 50 persones

Els veïns es van adonar que uns lladres volien entrar en una casa del barri

Ahir, divendres 28 de juny, dos lladres van ser agredits en intentar entrar a robar a una casa del Bon Pastor, a Barcelona.

Muntatge d´una cara d´un lladre i un obrint una porta amb una barra

Els lladres, que no van aconseguir la seva meta, van ser enxampats pels veïns del barri, que es van prendre la justícia de la mà.

Dos lladres són apallissats pels veïns

Ahir divendres a la nit, dues persones van intentar entrar a robar a una casa del Bon Pastor, a la ciutat de Barcelona.

Però mentre ho intentaven, els veïns, d'ètnia gitana, es van adonar del que estaven intentant. Els lladres, en veure que havien estat enxampats, van intentar escapar-se, però es van quedar atrapats en una teulada d'una de les cases.

En aquell moment eren al carrer Arbeca i van ser envoltats per unes 50 persones. Segons El Caso, un d'ells, d'origen magribí, va aconseguir escapar-se de les teulades.

L'altre lladre es va trobar atrapat. Els veïns, donant cops a la teulada, van aconseguir que caigués. I en trobar-se a terra, el van començar a donar cops mentre altres persones els animaven a fer-ho.

Mossos d'Esquadra no ha detingut ningú

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'una baralla al carrer d'Arbeca a les 20.50. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diversos agents de seguretat ciutadana, dels ARRO i de la policia local.

Finalment, un grup d'agents van aconseguir treure'l d'entre la multitud i el van portar a comissària.

Mossos detenint una persona i ficant-la al cotxe patrulla

De moment, ningú no ha estat detingut. I és que el lladre que va resultar ferit, que no es tem per la seva vida, no va voler denunciar els fets.

Situació semblant a Girona

La nit de Sant Joan, tal com ja vam informar, va haver-hi dues morts arran d'un tiroteig a Girona.

Un dels morts va morir a l'hospital, on es van haver de personar agents dels ARRO per mantenir la seguretat del centre hospitalari.

Durant aquests darrers dies, familiars relacionats amb la víctima, també d'origen gitano, han destrossat tres pisos de la família del suposat sospitós d'aquesta mort.

El subcap dels Mossos d'Esquadra va fer unes declaracions a RAC1 sobre els fets succeïts a Girona. Ell mateix va afirmar que són "les mateixes lleis", referint-se a la manera d'actuar de l'ètnia gitana.

➡️ Successos

Més notícies: