Centre mèdic de Tomiño, a Pontevedra

Indalecio, l'home que ha mort a Tomiño després d'un accident amb la bicicleta

L'home es va colpejar contra un pal i va caure de la bicicleta

La localitat de Pontevedra de Tomiño està consternada per la mort d'un dels veïns més estimats del municipi. Indalecio González Sierpes, de 56 anys, va morir dimarts passat després de patir un accident amb la bicicleta.

Indalecio, portava diverses bosses de fruites quan, cap a les 16.15 hores, va xocar contra un pal elèctric pròxim al centre de salut de Tomiño. A les 16.20 hores, una persona va trucar a Emergències 112 de Galícia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Fins al lloc dels fets es van desplaçar la Policia Local, el Grup d'Emergències Supramunicipals de Guarda, Protecció Civil, a més d'un equip mèdic.

Per la gravetat de la caiguda, els sanitaris van evacuar Indalecio a un centre hospitalari en helicòpter. Aquella mateixa nit, l'home va morir a causa de les ferides provocades per la caiguda.

Els veïns de Tomiño, que encara segueixen consternats, no entenen què li va poder passar a Indalecio perquè xoqués contra el pal. A més, tampoc no comprenen quina va ser la gravetat del cop que el va portar a perdre la vida en unes poques hores.

Pernileria Sierpes a Tomiño, Pontevedra
Tomiño està consternada per la notícia | Google Maps

Indalecio González era molt conegut a Tomiño per què regentava la pernileria Sierpes, situada davant del Concello de Tomiño, a la Plaça do Seixo, al centre de la localitat.

Indalecio, estava casat i era pare de tres nens: Juan Carlos, Bruno i Ana.

El seu funeral se celebra a les 18.30 hores d'aquest divendres a l'Església de Santa Maria de Tomiño i després serà enterrat al cementiri de la parròquia.

Esquela Indalecio Gonzalez, mort en un accident de bicicleta
La caiguda de la bicicleta va causar la mort a Indalecio | Redes sociales