Imatge d'una cinta policial

SUCCESSOS

Un home en mata un altre en una baralla dins un bar

Els Mossos ja han detingut el presumpte autor dels fets a Molins de Rei (Barcelona)

Tràgic succés a Catalunya. Un home n'ha matat un altre en una baralla a l'interior d'un bar a Molins de Rei (Barcelona). Els fets passaven aquest dissabte, 11 de maig, al voltant de les 20:30 de la nit, segons han informat en un comunicat Mossos d'Esquadra

Després de rebre l'avís, diverses patrulles de la policia catalana i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van presentar al lloc dels fets. 

Allí, van atendre l'home ferit, al qual no van poder salvar-li la vida i van certificar la seva mort. El presumpte autor, un home de 56 anys, ja hauria estat detingut pels Mossos.  

Un home en mata un altre en un bar 

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home a les mans d'un altre després d'una baralla en un bar de Molins de Rei. Les autoritats rebien l'avís pocs minuts abans de les 21:00 de la nit de dissabte, moment en què es desplaçaven amb diverses patrulles i efectius del SEM a la zona.  

Els Mossos d'Esquadra detenint una persona

Al lloc dels fets, van atendre un home ferit crític que es trobava en parada cardíaca. Tot i això, malgrat les maniobres de reanimació, els serveis mèdics no van poder fer res per salvar la vida de l'home, i se'n va certificar la mort. 

Els Mossos han detingut el presumpte autor 

Els agents de la Divisió de Recerca Criminal (DIC) dels Mossos s'han fet càrrec del cas per aclarir els fets i el motiu de la mort. 

També han informat que ja han detingut el presumpte autor dels fets, un home de 56 anys, segons han explicat en un comunicat aquest diumenge. 

D'altra banda, els Mossos continuen investigant l'aparició d'un cadàver al canal d'Urgell divendres passat. 

Va ser un veí de la zona qui donava l'avís poc abans de les 11:00 del matí a les autoritats després d'entreveure el cos sense vida d'una dona d'edat avançada flotant a l'aigua, al seu pas pel terme municipal d'Anglesola. 

La policia treballa amb la hipòtesi que es podria tractar d'una dona desapareguda a la mateixa província el dia anterior. 

➡️ Successos

Més notícies: