Dos policies nacionals en un control al carrer

Un home agredeix sexualment la seva fillastra mitjançant submissió química

La víctima, de 18 anys, es va despertar despullada al llit de l'agressor

Un home ha violat presumptament la seva fillastra de 18 anys a Mallorca. Aquest home ha estat detingut després de cometre un presumpte delicte d'agressió sexual amb possible submissió química.

El detingut hauria convençut la seva fillastra per fer una copa en un bar de Magaluf a Mallorca. I després de tornar del bany, ella es va començar a sentir malament i va perdre la consciència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El cas és que el següent record que tens és haver-se despertat al llit de la casa del seu padrastre nua de cintura cap avall. I sobretot, amb un dolor intens als genitals.

La noia va anar a posar una denúncia, i posteriorment, la Policia Nacional va detenir aquest home de 38 anys per aquest presumpte delicte d'agressió sexual.

Tot va començar quan el padrastre estava comprant a Palma de Mallorca amb la parella i la filla d'aquesta dona. Així les coses, aquest va convèncer la mare de la víctima perquè la seva filla fos de compres tots tres junts.

Detenen un home a Mallorca per violar la seva fillastra de 18 anys

Més tard, el detingut va proposar a la noia anar a un local de Magaluf per prendre alguna cosa amb ella. El cas és que suposadament aquest home li hauria introduït algun tipus de substància a la beguda, i després de tornar del bany, es va trobar en mal estat. I va acabar perdent el coneixement despertant-se al domicili del presumpte agressor.

Un agent i vehicle de Policia Nacional participen en un operatiu policial
La noia es va despertar despullada al llit de l'agressor | Europa Press

Només que es va despertar, la víctima va qüestionar la parella de la seva mare per què l'havia agredit. I el suposat violador només va voler que li perdonés aquest acte imperdonable.

Com no podia ser d'una altra manera, després de deixar el domicili ràpidament se'n va anar a denunciar el fet. Ho va fer davant dels agents la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona de la Policia Nacional, que va començar a portar la investigació del cas.

La noia de 18 anys va haver d'anar a l'hospital Son Espases per ser explorada pel forense. I els sanitaris van coincidir que tenia lesions compatibles amb una violació. Minuts després, aquest home i suposat agressor de 38 anys, va ser detingut per un presumpte delicte d'agressió sexual.