Diversos treballadors sanitaris introdueixen un ferit en una ambulància a Madrid (Espanya)

Mata la seva exdona a Cadis: el detingut és un home de 73 anys

Espanya arriba a la terrible xifra de cinc crims masclistes a l'agost

Un home ha estat detingut a Chipiona després de matar la seva exdona de 63 anys, en un nou episodi de violència masclista a Espanya.

Va ser una de les filles del matrimoni la que va veure la seva mare ferida a la cuina i ràpidament va trucar a Emergències perquè intentessin salvar-li la vida. Per desgràcia, una vegada que van arribar al domicili de la víctima, no van poder reanimar-la i els sanitaris n'han certificat la mort.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Al mateix pis es va produir la detenció de l'exmarit, de 73 anys, com a presumpte autor dels fets. L'impacte social que ha produït aquesta mort a Chipiona ha estat majúscul. I tot després que les autoritats confirmessin que no hi havia cap antecedent per violència masclista entre tots dos.

La veritat és que tant la víctima com el seu agressor mortal estaven separats des de fa temps i tenien un fill i dues filles més, tots majors d'edat. Això sí, tots dos van haver de patir la mort d'una altra filla fa dues dècades i des d'aquell moment la seva relació es va començar a esquerdar.

Un home posa fi a la vida de la seva exdona al seu habitatge de Chipiona (Cadis)

Si bé havien pres la decisió d'acabar el matrimoni, l'exparella seguia vivint al mateix pis del carrer Benamahoma de Chipiona.

Logo Policía Nacional a un cotxe
Detingut per la policia per matar la seva exdona amb què compartia llar | Policía Nacional, Twitter, @policia

La veritat és que ell residia al garatge de l'habitatge i feia una vida independent a la de la seva exdona. Però amb tot, en un rampell aquest home ha decidit posar fi a la vida de la seva ex.

Després de ser detingut, aquest va ser traslladat a dependències policials i després de dues nits allà, el dissabte 26 d'agost va ser posat a disposició judicial.

L'alcalde de Chipiona, Luis Mario Aparcero, ha decretat tres dies de dol oficial per l'homicidi d'una de les veïnes.

Des d'avui, les banderes onegen a mig pal a l'Ajuntament i a les 12.00 a la Plaça de l'Església s'ha convocat tota la població a una concentració de condemna a l'assassinat.

Alhora, la Diputació de Cadis va convocar per a aquest dilluns una concentració per condemnar aquest nou cas de violència de gènere. Aquest acte va tenir lloc a les 9.30 hores, a les portes del Palau Provincial.

Amb aquest assassinat a Chipiona, ja són cinc les dones que han mort per crim masclista a Espanya aquest mes d'agost.