Muntatge amb dues fotos de la baralla de dimarts 18 de juliol a Tortosa

Un grup de joves es baralla a cops de puny a plena llum del dia a Catalunya

La baralla va ser protagonitzada per cinc joves marroquins

Nou episodi de violència protagonitzat per joves. En aquest cas, cinc joves marroquins, d'entre 20 i 22 anys, han protagonitzat una baralla al centre de Tortosa, a Tarragona.

L'aldarull ha tingut lloc aquest dimarts, 18 de juliol, cap a dos quarts de dotze del matí, al mig de la plaça de l'Àngel de la localitat. La batalla campal ha acabat amb els cinc joves detinguts, acusats dels delictes de baralla tumultuària i lesions, segons ha pogut informar El caso.

Per motius que es desconeixen, els joves s'haurien trobat al centre de la localitat i haurien començat una baralla violenta. Segons han indicat els Mossos d'Esquadra, els joves pertanyerien a dos grups d'amics diferents i de diferents localitats.

Dos eren d'un grup, i els altres tres, d'un altre, amb domicilis a Tortosa i Amposta, a les Terres de l'Ebre. Fins al lloc dels fets, s'han desplaçat els Mossos d'Esquadra, que han detingut els violents.

Dos d'ells, ferits lleus

Els motius pels quals s'ha produït la baralla encara no se saben, però, la policia ja els està investigant. El que sí que s'ha pogut saber és que els ferits no han contingut la seva ira durant la baralla. Dos d'ells han quedat ferits lleus, però no han precisat atenció mèdica, segons explica el mitjà esmentat anteriorment.

A més de ser traslladats a dependències policials per declarar sobre els fets, la policia els ha requisat una navalla multiús i unes tisores. S'espera que avui, dimecres 19 de juliol, passin a disposició judicial.

Tortosa, un focus de problemes

Aquest no és l'únic succés d'aquestes característiques que succeeix a Tortosa durant els darrers dies. Fa menys d'una setmana, una baralla entre dos homes va acabar amb un ferit greu arran d'una punyalada en un dels costats.

La policia catalana encara està treballant en la recerca i la captura de l'autor dels fets, per poder localitzar-lo i aturar-lo. Pel que fa a l'estat de la víctima, va haver de ser traslladada d'urgència a l'Hospital Verge de la Cinta, on va haver de ser intervingut pel tall profund, d'uns 10 centímetres, aproximadament.