Sanitaris d'Emergències Madrid atenent un jove ferit en una llitera

Ferit greu un jove de 25 anys atropellat per una furgoneta

L'atropellament s'ha produït a altes hores de la matinada a Madrid

Un noi de tan sols 25 anys ha resultat ferit i es troba en estat greu en un hospital després de ser atropellat per una furgoneta la matinada passada a Madrid. Un fet de caràcter greu del qual ha informat l'agència de notícies Europa Press les últimes hores.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La víctima va ser atropellada de forma sobtada per una furgoneta al cèntric carrer Orense de la capital d'Espanya fent cantonada amb l'avinguda General Perón.

Aquest succés ha tingut lloc al districte de Tetuan a altes hores de la matinada, segons ha informat una portaveu d'Emergències Madrid. Estem parlant d'un accident del qual se n'han fet ressò diversos mitjans de comunicació al llarg del matí.

La veritat és que l'incident que ha provocat l'ingrés hospitalari d'aquest jove madrileny va tenir lloc cap a les 5.00 de la matinada passada.

Atropellament al centre de Madrid: un jove de 25 anys, greu després de ser atropellat a Tetuan

Quan un veí de la zona va avisar al servei d'Emergències Madrid, s'han posat en acció. El vianant va informar que havia estat atropellat per una furgoneta un jove al mig del carrer. Amb tot, un dispositiu del Samur i Protecció Civil es va traslladar al lloc del succés sense més dilació.

Serveis d'emergències atenent un pacient al mig del carrer
L'atropellament s'ha produït a les 5.00 de la matinada del dilluns 21 d'agost | Emergencias Madrid

Allà mateix, diversos efectius dels citats cossos van atendre el ferit. Un ferit que presentava un traumatisme cranioencefàlic sever i diverses contusions de diferent consideració.

Un cop han assistit de forma organitzada i coordinada al ferit, aquest ha estat traslladat en estat greu a l'Hospital Clínic San Carlos. Parlem d'un centre sanitari molt proper al lloc on ha tingut lloc l'accident.

Ara com ara, d'aquest succés que ha deixat un ferit greu, a Madrid s'està encarregant de portar les diligències la Policia Municipal. El cas és que han estat elaborant l'atestat per saber les circumstàncies en què es va produir aquest atropellament al centre de Madrid.

Bé és cert que hi ha diversos testimonis amb què ha parlat en aquestes últimes hores la Policia Municipal. Amb tota seguretat, això ajudarà a dilucidar com va ser realment és accident de fa tot just unes hores al barri madrileny de Tetuan.