Imatge de dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint a un home
SUCCESSOS

Dos joves cometen una agressió sexual a una noia en ple carrer

Segons asseguren testimonis que es trobaven al lloc dels fets, a la Part Alta de Tarragona, els agressors serien d'origen magrebí

Els Mossos d'Esquadra estan investigant un nou cas d'agressió sexual a una noia a la Part Alta de Tarragona. Els fets van tenir lloc durant la matinada d'aquest divendres, 8 de desembre, segons ha avançat El Caso.

Segons testimonis que eren a la zona, els agressors serien dos joves d'origen magrebí. Aquests haurien atacat sexualment la noia, segons les primeres informacions, cap a dos quarts de set d'aquesta matinada.

Dos joves agredeixen sexualment una noia a Tarragona

Dos joves han agredit sexualment una noia al mig del carrer. Els fets han passat a la Part Alta de Tarragona, on els nois, d'origen magrebí segons testimonis, han traslladat la noia després de dir-li que sabien on era el mòbil.

La noia, major d'edat, però de menys de 25 anys, havia perdut el seu telèfon mòbil i li havia preguntat als nois, que anaven en un grup de fins a sis persones, si sabia on podia ser.

Tots ells van respondre, davant la pregunta de la noia, que sabien on podrien trobar-lo. Tot i això, en comptes d'ajudar-la a buscar el mòbil, aquests acabaven traslladant-la fins a la Part Alta de Tarragona.

Allà, segons consta a les informacions policials, s'hauria produït l'agressió sexual amb penetració, almenys per part de dos dels joves.

Encara no hi ha detinguts

Els Mossos han informat que encara no s'ha fet cap detenció respecte als fets de la matinada passada a Tarragona.

Tot i això, la policia catalana continua amb la investigació, que ha assumit l'Àrea Central de Violències Sexuals (ACVS). Es tracta de la nova Unitat Central d'Agressions Sexuals (UCAS), de la Divisió de Recerca Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra.

Esperen durant les properes hores poder trobar més testimonis que es trobaven al lloc, i poder revisar les imatges gravades per les càmeres de seguretat de la zona per aclarir els fets.

El cas s'està tractant com una agressió sexual, encara esperant la denúncia de la víctima, que és major d'edat. Els Mossos d'Esquadra no han volgut donar més detalls sobre el cas ni revelar res més sobre la identitat de la noia per evitar possibles entorpiments a la investigació.