Un agent dels Mossos d?Esquadra al costat d?un cotxe de policia amb la silueta d?una persona en un cercle vermell.
SUCCESSOS

Una dona mata la seva parella degollant-la a casa seva

Els fets van tenir lloc ahir, 21 de juny, a Santa Margarida i els Monjos (Barcelona) al voltant de les 21 hores

Un terrible succés ha commocionat la petita localitat de Santa Margarida i els Monjos (Barcelona). Una dona de 59 anys ha estat detinguda pels Mossos d'Esquadra per —presumptament— matar amb una arma blanca la seva parella al seu domicili. Un pis ubicat al carrer de Sant Antoni de l'esmentada localitat.

Segons les primeres investigacions, els fets van tenir lloc ahir, al voltant de les 21 hores, quan la dona va trucar al 112 per alertar que havia matat la seva parella. En arribar al lloc dels fets, els agents van trobar l'home sense vida a terra amb un tall al coll. La dona, que era al domicili en estat de xoc, va confessar l'autoria del crim i va ser detinguda per la policia catalana.

En aquests moments, els Mossos d'Esquadra estan investigant les circumstàncies del succés per determinar les causes exactes de la mort i el grau de responsabilitat de la dona. Tot i que no s'ha confirmat oficialment, tot apunta que és un cas de violència domèstica.

Primer pla de l'esquena d'un Mosso d'Esquadra amb uniforme

El segon cas de violència domèstica a Catalunya en pocs dies

Una dona de 62 anys va ser detinguda el passat dijous, 20 de juny, pels Mossos d'Esquadra com a presumpta autora de la mort de la seva parella, un home de 41 anys. El succés va tenir lloc en un pis de la localitat d'Alcarràs, a Lleida.

Segons les primeres investigacions, els fets s'haurien produït dijous a la matinada. Quan la dona i la seva parella haurien mantingut una discussió que va derivar en una agressió mortal.

Després de l'avís, els Mossos d'Esquadra es van personar al lloc dels fets i van detenir la dona com a principal sospitosa del crim. La detinguda, que ja tenia antecedents per violència domèstica, està esperant a passar a disposició judicial. La Divisió de Recerca Criminal (DIC) de Lleida s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir-ne els fets.

Segons l'INE, el nombre de víctimes de violència domèstica va augmentar un 12% el 2023, amb un total de 9.126 víctimes en assumptes de violència domèstica. Les quals tenien ordre de protecció o mesures cautelars. Les dones víctimes van ser el 61,1% i els homes el 38,9%.

➡️ Successos

Més notícies: