Sanitaris ficant una dona en una ambulància

Una dona, apunyalada per la seva parella en un hotel de Madrid: tenia antecedents

La dona, de 46 anys, presenta punyalades a l'esquena, el coll i la cara

La Policia Nacional va detenir dissabte passat un home de 32 anys després de ferir de gravetat la seva parella a l'Hotel Santo Domingo de Madrid.

L'agressió va tenir lloc a l'habitació on s'allotjava la parella. Cap a les 11.46, el personal de l'hotel va anar a l'habitació després de sentir uns crits forts. Un dels empleats de l'hotel va trucar a la porta, però no va obrir ningú.

Sanitaris a les portes d'un hotel a Madrid
Tot i el seu estat greu, no es tem per la vida de la víctima | Emergencias Madrid

Va ser llavors quan van avisar del que havia passat a la policia. A l'avís, han assegurat que hi havia una dona "sagnant amb diferents ferides", per la qual cosa es va avisar també al Samur.

En arribar, els serveis d'emergències van trobar una dona, de 46 anys i nacionalitat colombiana, tirada a terra de l'habitació de l'hotel. La dona només va arribar a dir que el seu agressor era la seva parella. La víctima presentava fins a deu punyalades: dues al coll, cinc a la cara i tres a l'esquena.

Segons informa Emergències Madrid, les ferides esmentades, fetes per una arma blanca, li van provocar un pneumotòrax, ja que una de les punyalades li va aconseguir un pulmó. A més, per les lesions del coll, se sospita que l'agressor va intentar degollar la dona, que va intentar refugiar-se al bany de l'habitació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Quan els sanitaris van poder estabilitzar la dona, aquesta va ser evacuada a l'hospital Clínic, on va ser intervinguda d'urgència. Tot i que si estat és greu, en principi "no es tem per la seva vida", asseguren els metges del Clínic.

L'agressor ja tenia antecedents penals

Els agents de la Policia van detenir l'home, de 32 anys i nacionalitat espanyola, per un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Pel que sembla, l'agressor ja tenia antecedents penals, encara que no se sap si per maltractaments o per altres delictes.

La portaveu de la Policia Nacional assegura que s'està investigant el cas com a possible cas de violència de gènere. Tot i això, "encara no està confirmat", assegura.

El cas ha quedat a les mans de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Prefectura Superior de Policia de Madrid, especialistes en violència sobre la dona. La investigació continua oberta per determinar les circumstàncies de l'agressió. A més, s'investiga també si la víctima figurava al sistema VioGén per abusos anteriors.