Taca de sang al terra d'una terrassa

Una dona apunyala el seu gendre al mig del carrer a Salou

La Policia Local de Salou va identificar la dona al lloc dels fets

La Policia Local de Salou (Tarragona) ha obert una investigació per un apunyalament aquesta matinada. Els fets han passat abans de les quatre del matí al carrer de Murillo, zona on s'acumula més festa i turistes de la Costa Daurada.

Segons han apuntat des d'ElCaso, una dona ha apunyalat almenys una vegada el seu gendre. Tot i que Policia Local encara no ha pogut aclarir què ha passat, el cas no ha transcendit als Mossos d'Esquadra perquè la dona s'ha pogut identificar al lloc dels fets.

Els serveis d'emergències han informat que tant l'home ferit, com la sogra, eren d'origen espanyol i que, segons sembla, el primer anava molt begut. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) apunta que la víctima presenta almenys una ganivetada i que ha estat traslladat lleu a l'hospital, i per això no es pateix per la seva vida.

Per part seva, l'Ajuntament de Salou no ha volgut donar més informació sobre els fets, mentre que els Mossos asseguren que el cas li ha quedat a la Policia Local.

Imatge d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra
L'Ajuntament de Salou no ha volgut donar més informació sobre els fets | Mossos d'Esquadra

Augmenta la criminalitat a Salou

Aquest succés no és l'únic que ha passat en les últimes setmanes a la capital del turisme de la Costa Daurada. I és que Salou durant els mesos d'estiu es converteix en un focus d'afluència de turistes, nacionals i estrangers, que busquen festa i diversió. Aquest fet, sumat al consum d'alcohol i d'altres substàncies, fan de la ciutat un focus d'actes criminals.

Cal recordar, que fa tot just dues setmanes tres noies van ser atacades de matinada quan intentaven salvar una altra dona de ser agredida. Els fets van succeir prop de dos quarts de sis de la matinada del dia 3 de juliol.

Tres joves de nacionalitat irlandesa es van acostar a una parella, que es barallava al mig del carrer, amb la intenció de mediar entre tots dos. L'home, lluny d'aturar l'enfrontament inicial, va atacar les noies, ferint-ne una greument.

Tampoc cal oblidar que fa menys de dues setmanes un home, també de nacionalitat irlandesa, va matar la seva parella ofegant-la amb una corda a un hotel de la ciutat.